2777
2789
عنوان

بزرگتر بودن زن از مرد در ازدواج

4969 بازدید | 21 پست

سلام میخواستم ازتون ی سوال بپرسم داداش من ۳۰ سالشه و ما بهش دوست خواهرمو معرفی کردیم برای ازدواج دختره از لحاظ ظاهری خوبه ارایشگره ماشین داره زمین داره و... اخلاقش هم خوبه فقد سه سال از داداشم بزرگتره میخواستم بپرسم بنظرتون بینشون مشکلی پیش نمیاد کل خانوادمم راضی هستن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ربطی نداره

اینجا توهمین سایت از مرد بیست سال بزرگتر تا مرد یکسال بزرگتر

همه پر مشکلن

اینکه همو بخوان و به علایق و خواست هم احترام بذارن ضامن خوشبختیه 

نه سن

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
اصلا ربطی نداره اینجا توهمین سایت از مرد بیست سال بزرگتر تا مرد یکسال بزرگتر همه پر مشکلن اینک ...

حالا فعلا شماره همو گرفتن دارن صحبت میکنن ببینیم چیکار میکنن😁

بستگی به اقتدار و مدیریت داداشت و اخلاق و مدیریت پذیری دوست داره  یه مدت باهم رفت و آمد داشته ...

فعلا دارن با پیام صحبت میکنن ببینیم خوششون میاد از هم یا نه مرسی ❤️

من بزرگترم اما مثل یه مشکله که هیچ وقت برام حل نمیشه... همسرم مشکلی نداره با این موضوع. 

چرا یعنی خودتون مشکل دارید؟؟ 

اون دختره که من میگم خودش اصلا مشکلی نداره با این موضوع براش مهم نیست

چرا یعنی خودتون مشکل دارید؟؟  اون دختره که من میگم خودش اصلا مشکلی نداره با این موضوع براش مهم ...

خودم با این موضوع مشکل دارم. طبعا قبل ازدواجم میدونستم اما جدی نگرفتم.

.الانم زندگی خوب و تقریبا ایده آلی داریم اما یه سری حس ها کمه. با اینکه سخت کوش و زرنگه و درامدش خوبه اما حس میکنم حس حمایت مردونه باید یه جور دیگه باشه. و اینکه هر کی سنمون رو میپرسه خیلی خجالت میکشم حس کمبود میکنم. انگار خودمو اویزون کردم در حالی که من کلا ضد ازدواج بودم