2777
2789
عنوان

کلینیک باروری امید توروخدا بیاین

1397 بازدید | 12 پست

خانوما تاحالا کسی رفته هم برای بارداری هم تعیین جنسیت من خودم پلی کیستیتم ولی برام جنسیت هم مهمه بچه اولمه یکسال اقدامم ممنون میشم اگه چیزی میدونین کمکم کنید

دکتر ال یاسین ودکتر اقاحسینی دکترای اونجان کسی میشناسه یا ویزیت شده نتیجه بده برای ای وی اف توروخدا اگه میدونین خواهرانه کمک کنین 

توکلم فقط به خودته خدا جون  میشه برای بارداریم صلوات بفرستین

اینا دکترای خوبین فک کنم اسمشو شنیدم یعنی میخوای تعیین جنسیت کنی؟چی؟

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏

به خاطر شرایط شوهرم که شش تا خواهر داره بعد پدرش هم تو هشت سالگیش فوت کرده خودش تنهایی از پس شش خواهر بر اومده شوهر داده جهاز خریده خیلی دوست داره یا داداش داشته باشه یا بچش پسر باشه اخه سخای زیاد کشیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم تعیین جنسیت هم بارداری چون یکسال اقدام دارم اما باردار نشدم

به خاطر شرایط شوهرم که شش تا خواهر داره بعد پدرش هم تو هشت سالگیش فوت کرده خودش تنهایی از پس شش خواه ...

ان اشالله خدا بهت بده عزیزم.ولی اولویتت بچه دار شدن باشه تا خدا نخواد ن دختری هس ن پسری.ان اشالله بنا به مصلحتت هرچی میخواد بت خوبشو بده

خدای بزرگ بهترینها رو در بهترین شرایط بهم دادی ازت بینهایت سپاسگزارم .خدااااایاااا شکرتتتت😍😍😍😍خدایا به خاطر چیزهایی که به ما دادی و ما اونو نمیبینیم شکرت😍الهی دامن همه منتظرا سبز شه.🙏
هم تعیین جنسیت هم بارداری چون یکسال اقدام دارم اما باردار نشدم

تا یکسال طبیعیه اول برو دکتر شاید با قرص و دارو باردار شدی بعد برو آی وی اف

ان اشالله خدا بهت بده عزیزم.ولی اولویتت بچه دار شدن باشه تا خدا نخواد ن دختری هس ن پسری.ان اشالله بن ...

انشالله اون که صد در صد تا خدا نخواد نمیشه بازم توکلم به خودشه

تا یکسال طبیعیه اول برو دکتر شاید با قرص و دارو باردار شدی بعد برو آی وی اف

یکساله تحت درمانم ولی نتیجه نگرفتم دلم خیلی شکسته خسته شدم چهارساله ازدواج کردم یه سقط پارسال داشتم تو هشت هفته خیلی امیدم نا امیده هر نوزادیو میبینم دلم میره براش شاید قسمت منم اینه ولی خیلی شکستم 😭😭😭تمام اسنارو با گریه نوشتم برام دعا کن😭

یکساله تحت درمانم ولی نتیجه نگرفتم دلم خیلی شکسته خسته شدم چهارساله ازدواج کردم یه سقط پارسال داشتم ...

عزیزمممممم برات تو این ساعت و روز از خدا میخوام خدا یه نی نی صالح و سالم بزاره تو دلت .به خدا توکل کن ان اشالله باردار میشی .سیاه و دانه و عسل صبحا ناشتا و شبا قبل خواب ۱۴ عدد سیاه دانه با یه قاشق غذا خوری عسل از روز اول پریودت تا ۱۴پریود بخور و اقدام داشته باش .ان اشالله نتیجه بگیری

عزیزمممممم برات تو این ساعت و روز از خدا میخوام خدا یه نی نی صالح و سالم بزاره تو دلت .به خدا توکل ک ...

مرسی از دعای خوبت خوشگلم انشالله نی نی تو هم صحیح و سالم بیاد بغلت متاسفانه به عسل حساسیت دارم نمیتونم بخورم

مرسی از دعای خوبت خوشگلم انشالله نی نی تو هم صحیح و سالم بیاد بغلت متاسفانه به عسل حساسیت دارم نمیتو ...

ممنون عزیزم.❤️