2777
2789
گفتم تهران اکثرا کوچیکه دیدم 🙄🤔

والا چهل متری پنج نفره ما دیدیم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه صاحب خونه ها نمیدن 

خودشون صاحب خونن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
من دوتا پسر دارم ولی جام کوچیک نیست ۹۴ ۹۵ هست 

برای همجنس خوبه . ولی مثلا برای من که جنس بچه هام یه پسر و دختره و هر دو بزرگ اصلا مناسب نیست . من وقتی خواستم خونه الانم رو بخرم پسرم هفتم و دخترم اول دبستان میرفتند و اولویتم با خونه ای بود که سه خواب داشته باشه و متراژش تو اولویت دوم بود مثلا اگر 90 متری پیدا میکردم که به پولم بخوره و  3 خواب داشته باشه  حتما میخریدم . اگر بچه ها یه جنس باشند تو یه اتاق راحترند

برای همجنس خوبه . ولی مثلا برای من که جنس بچه هام یه پسر و دختره و هر دو بزرگ اصلا مناسب نیست . من و ...

ما حیاطمون بزرگه میتوتیم دوباره بزرگتر بسازیم ولی خونه خیلی بزرگ دردسر تمیزی داره اصلا نمیتونم 😀😀

این خونه رو پدرشوهر ساختن برامون کافیه ب نظرم

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

ما حیاطمون بزرگه میتوتیم دوباره بزرگتر بسازیم ولی خونه خیلی بزرگ دردسر تمیزی داره اصلا نمیتونم 😀😀 ...

مبارکتون باشه  چقدر خوبه که در صورت نیاز میتونید خونه رو بزرگتر کنید . به شادی توش زندگی کنید

بستگی به نقشه خونه که چقدر فضای مرده داره، ، تعداد خواب، چیدمان وسایل و مقدارش داره. ما سه نفر آدم بزرگ تو خونه پنجاه متری و چند سال قبل‌ترش سوییت سی و پنج متری خیلی راحت زندگی کردیم و البته تو اون خونه‌ها اصلا معاشرت نداشتیم.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.