2777
2789

مهر ماه پسرم ده ماهه میشه  انشالله 

بنظرتون پرستار بگیرم ببرم مدرسه  یا بذارم پیش خواهر شوهرم به اون پولی بدم بچهاشو هم ببرم و بیارم 

تایم صبح بگیرم یا ظهر 

از مدرسه بخاطر محیطش میترسم که مریض بشه و زمستون تو سرما ببرمش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به رابطه ات با خواهر شوهرت داره ... اگر توانایی نگهداری از بچه را داره و حاضره با هزینه برای شما کار کنه و اخلاقش خوبه بزار اونجا بمونه مسلما از پرستار مطمئن تره اگر اخلاق خوبی نداره و ممکنه بعدها بهت چیزی بگه پرستار بگیر اما بچه را نبر مدرسه چون مریض میشه . من یک نفر را دیدم چون برادرش و زنش هر دو دانشجوی پزشکی بودند بچه شون را با میل و رغبت و عشق نگهداری می کرد حتی شبها هم نگهش می داشت خودش دو تا بچه بزرگ داشت .

بچه من سه ماهش بود، پرستار مورد اعتماد آشنا گرفتم،میبردمش خونشون بعد میرفتم مدرسه

راضی بودم چون دوست نداشتم کسی بیاد تو خونه زندگیم ولی اگه با این موضوع مشکلی نداری بیاد خونتون بهتره

بچمو دوسداره خودش گفت که بیار پیشم ولی یکم من‌حساس و اون بیخیاله

اگر یک پرستار مطمئن می شناسی که تایید شده باشه بهتره ولی همکار خواهرم یک پرستار گرفته بود که بچه اش را اذیت می کرد و بهش داروی خواب آور میداد با دوربین مداربسته مچش را گرفته بود باور کن از ترسمون دیگه برای بچه هامون پرستار نگرفتیم از همدیگه کمک می گیریم تا بچه کمی بزرگ بشه و بره مهد کودک ...