2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باید برم سوهان کشی یه غضروف اضافی اومده بیرون میترسم برم  آخه تو مطب با بی حسی دماغ باز ...

یاخدا😑

چی میشه که غضروف اضافه در میاد؟

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿

من انجام دادم... تغییر خاصی نکرد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
میگم درد داشت ؟؟ با بی حسی تو مطب انجام دادی؟؟ آمپول بی حسی کجا زد ؟؟اصلا درد حس نکردی؟

6/7 بار سوزن زد ب بینیم، نوکش نه ، داخل بینی تا اون اخرش///

بی حس شد چیزی حس نکردم اما از ترس ری*... با شدن سوهان میکشبد و با قیچی غضروف میبرید صداشو میشنیدم ///

خون میچکید رو چشام حس میکردم گرمیشو...

اما تهش هیچ تغییری نکردد حتی بدترم شد

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
6/7 بار سوزن زد ب بینیم، نوکش نه ، داخل بینی تا اون اخرش/// بی حس شد چیزی حس نکردم اما از ترس ری ...

سوزن درد داشت؟؟؟؟؟ من غضروف اضافی در اومده رو بینی م باید برام بچینه ..خیلی میترسم خیلی 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من دماغم طبیعیه قوس زیاد نمیخوام فقط یکم شیب پیدا کنه

منم دقیقا برا اینکه قوسش زیاد شه رفته بودم...

وای بچه ها بیاین ببینبن چی پیدا کردم😍😍

سایت زیر به کمک هوش م.صنوعی مارو میبره به اینده و همه اتفاقای اینده رو میگه😱😱😱خیلی باحاله منکه😐😶 پشمام ریخ😐😶بچه سومو کجای دلم بزارم🤐🤐🤐سن مرگمم گف😑😶

https://tnu.ir/s/4Z6DY

باهر شماره تلفن یکبار میشه تاس بختتو بندازی

واردشین من دیگ لال میشم از پیشرفت علم🤐🤐

سوزن درد داشت؟؟؟؟؟ من غضروف اضافی در اومده رو بینی م باید برام بچینه ..خیلی میترسم خیلی 

من خودم از امپول اصلا نمیترسم، تو بارداری حتی سوزن 20 سانتی متری رفت تو شکمم تا به جفت جنین برسه.... ترسم ریخته

ولی اگ هی ب خودت بگی میترسم سخت میگذره..

بعد اینکه تموم شد فهمیدم الکی استرس داشتم اصلا سخت نبود .