2777
2789
عنوان

خجالت میکشم لباس خواب بپوشم

4020 بازدید | 15 پست

خیلی میبخشید همچین سوالی مپرسم  من الان ۴ ساله عقد بودم و سه ماهه ازدواجدکردم و تو این مدت حتی یکبار هم لباس خواب  نپوشیدم برا شوهرم  میدونم خیلی دوست داره ولی من چون لاغرم خجالت میشکم بهم نمیاد حالا ی ش*ورت دامنی تور توری قشنم دارم دلم میخواد بپوشمش هم این خجالت میکشم هم اینکه میترسم بهم توجهی نکنه😢 چکار کنم خجالتم بریزع 😂😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ربطی نداره که شوهرته بپوش خجالت و بزار کنار 

منم لاغرم 

ولی خب اینکه شوهری ندارم که براش بپوشمم بی تاثیر نیست :/😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

از من لاغر تری؟

۱۷۳قدمه

۴۵وزن

بیخیاال بابا مهم جنسه جنننس😂😂😂 اصل مطلبو بچسب. بپوش اعتماد ب نفس داتشه باش اعتماد ب نفس نداشته باشی همسرت هم کم کم از تو سرد میشع ببسنه خودت خودتو دوس نداری میگ من دوس داشته باشم؟

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم

تایمی ک تنها هستی چندین ساعت تو خونه بپوش 

مثلا وقتی شوهرت عصر میره سرکار بپوووووش تا شب وقتی ک میاد درنیار 

یا مثلا بپوش برو زیر پتو صداش بزن بیاد 

اولا اینجوری کم کم خجالتت میریزه 

یا مثلا روش روبدوشامبر بپوش ک پوشیده تر باشه لحظه اخری دربیار 

آخ میفهمم چی میگی دقیقا منم مثل تو بودم

اما اگه مطمئنی دوست داره

یه بار به هوای خرید  ببرش بیرون بعد همینجوری مثلا قصدت از قبل نبوده برید لباس خواب فروشی

اونجا ازش نظر بپرس کدوم لباس خواب قشنگه

چه نظر داد چه نداد تو یکی بخر

بعد اومدین بیرون ، بگو حالا شب میپوشمش بگو بهم میاد یا نه ، اینجوری هم خجالتت میریزه هم اون بنده خدا فیض میبره، حتی اگرم بی توجهی کنه بهت ضایع نشدی😂

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

یا میتونی از آنلاین شاپای اینستا سفارش بدی

عکسشو به اون نشون بدی بگو کدوم قشنگه

بعد که ثبت سفارش کردی آورد بپوش بگو بهم میادددد؟؟؟؟

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
آخ میفهمم چی میگی دقیقا منم مثل تو بودم اما اگه مطمئنی دوست داره یه بار به هوای خرید  ببرش بی ...

اخه لباس خواب برا این نمیپوشم ی دلیلش اینه که بالاتنم کوچولوع تو لبلس قشنگ نیش😂😂