2777
2789
عنوان

قرص ویتامین دی

1577 بازدید | 23 پست

سلام خانما من چند روزی پشت هم یعنی ۴روز قرص ویتامین دی با دوز بالا مصرف کردم و اصلا حواسم ب دوزش نبود الان ۸ روزه عادت ماهیانه ام عقب افتاده آیا به خاطر قرص؟؟کسی بود این قرص خورده باش باعث تاخیر پریودیش بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در کاهش شدت التهاب دیواره شکم در دوره  تأثیر دارد. تحقیقات جدید نشان داده‌اند که کمبود  دِ، در چرخۀ قاعدگی اخلال ایجاد می‌کند زیرا، این  در فرآیند تخمک‌گذاری نیز نقش مهمی دارد و روند آغاز و پایان چرخه را تنظیم می‌کند

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

سلام عزیزم قبل از خوردن ویتامین ها راجع بهشون از دکتر بپرس یا مطالعه کن.

ویتامین دی از بدن دفع نمیشه و میره تو کلیه رسوب میکنه واسه همین نباید زیاد مصرف بشه.در ماه مجاز به خوردن یک بار یا دوبار هستین.یعنی هر چهار هفته یکی یا هردوهفته یکی.این ویتامین جز ویتامین های محلول در چربی هستش یعنی با چربی بخوری بهتره.یه قاشق روغن زیتون باهاش بخور تا بهتر جذب بدنت بشه.لطفا دیگه خودسرانه مصرف نکن