2777
2789
عنوان

امپولhcg

143 بازدید | 33 پست

سلام. 

خانما دکتر واسه بارداری بهم آمپولhcg داد گف جمعه ساعت 10 صبح دوتاشو میزنی شنبه ساعت10 شب اقدام میکنی از شنبه دیگه یه در میون اقدام داشته باش دوشنبه شرایط اقدام نداشتم ینی این ماهو از دست دادم؟ خیلی اعصابم خورده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینچحرفیه که شرایط بارداریو بخاطر یه اقدام ازدست بدی 

اسپرم تورحم ۳ تاپنج روز زنده میمونه نگران نباش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
نه این امپول برای ازادشدن تخمکه

قبلش بهم لتروزول داد گف از 3 پری شبی دوتا بخور روز 8 قاعدگی بهم اچ ام جی داد گف بزن و 11 پری بیا روز 11 رفتم سونو کرد گف تخمدان راستت که هیچ حرکتی نکرده چپت یخورده حرکت کرده ولی مورد پسند من نیس دوباره دوتا اچ ام جی داد گف بزن دوروز دیگه بیا چهرشنبه بود رفتم گف راستت یکم فعال شده ولی چپ عالیه جمعه دوتا اچ سی جی بزن شنبه اقدام کن یه درمیون دیگه اقدام داشته باش

عزیزم اگ رشد نکنه چجوری ازادشه عاخه

قبلش بهم لتروزول داد گف از 3 پری شبی دوتا بخور روز 8 قاعدگی بهم اچ ام جی داد گف بزن و 11 پری بیا روز 11 رفتم سونو کرد گف تخمدان راستت که هیچ حرکتی نکرده چپت یخورده حرکت کرده ولی مورد پسند من نیس دوباره دوتا اچ ام جی داد گف بزن دوروز دیگه بیا چهرشنبه بود رفتم گف راستت یکم فعال شده ولی چپ عالیه جمعه دوتا اچ سی جی بزن شنبه اقدام کن یه درمیون دیگه اقدام داشته باش

قبلش بهم لتروزول داد گف از 3 پری شبی دوتا بخور روز 8 قاعدگی بهم اچ ام جی داد گف بزن و 11 پری بیا روز ...

خب خداروشکر امید به بارداریت زیاده که

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
قبلش بهم لتروزول داد گف از 3 پری شبی دوتا بخور روز 8 قاعدگی بهم اچ ام جی داد گف بزن و 11 پری بیا روز ...

چیشد رفتی بهت آمپول زد 

چندماه بود اقدام داشتی باردار نمیشدی 

یعنی آزمایش هات جوابش خوب نبود؟