2777
2789
عنوان

درمان لکنت کودکان در مشهد..

84 بازدید | 6 پست

سلام،یه مرکز خوب گفتاردرمانی تو مشهد میخوام واسه درمان لکنت که درمان گروهی انجام بدن،اگه کسی میشناسه و جواب گرفته ممنون میشم راهنماییم کنه..

پسرم هفت سالشه و دو ساله لکنت گرفته و الان لکنتش بیشتر شده..

مشهد نمیشناسم، اما خانه لکنت تو تهران هست که جلسات درمان آنلاین فردی و گروهی دارن، بچه رو ارزیابی میکنن و با توجه به نوع درمان مورد نیاز براش درمانگر انتخاب میکنن. من ازشون جواب گرفتم. پیج اینستاگرام هم دارن و کارشون تو گفتاردرمانی تخصصی فقط همین موضوع لکنته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ولی میخوام حضوری باشه

من تجربه هر دو رو دارم، مهارت درمانگر مهمتر از جلسات حضوریه

در نهایت درمان لکنت تو خونه و توسط مادره که انجام میشه، چون با یک جلسه یه ساعته تو هفته کار خاصی انجام نمیشه، درمان و تمرینات باید مستمر در طی هفته و در موقعیت های مختلف انجام بشه. بازم هر طور صلاح میدونید

من گفتاردرمانی پردیس میشناسم قبل میدون استقلال

هم جلسات فردی دارن هم گروهی 

البته من واسه اختلال تولید پسرم رفتم و الان خوب شده دیگ ولی پسر دوستم واسه لکنت میره و جواب گرفته تا الان