2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش یکی بودمیگفت اجاره خونتومن فردا پرداخت میکنم غصه نخوربخواب😭😔

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭

قرار هست این اتفاق بیفته و میفته اما خب ما چقدر داریم تلاش میکنیم که دنیا بره به اون سمت؟

به اون جهت؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کاش یکی بودمیگفت اجاره خونتومن فردا پرداخت میکنم غصه نخوربخواب😭😔

بگردم من 🥺استرس از پیامت مشخصه میدونم دل‌نگرانی و نمیتونی بخوابی🥲توکل کن خدا بزرگه یا اجارتو میده یا یه چیز بهتر واست گذاشتع کنار ان شاالله که خودت خونه بخری دیگه غصشو نخوری🥺

⁦→⁠_⁠→⁩

قرار هست این اتفاق بیفته و میفته اما خب ما چقدر داریم تلاش میکنیم که دنیا بره به اون سمت؟ به اون جه ...

درسته 👌🏻 باید ماهم تلاش کنیم هرچند خودم امشب بعد کلی تلاش یه موضوعی واسم کنسل شد و خیلی ناراحتم

⁦→⁠_⁠→⁩

درسته 👌🏻 باید ماهم تلاش کنیم هرچند خودم امشب بعد کلی تلاش یه موضوعی واسم کنسل شد و خیلی ناراحتم

ببین به ما گفتن اگه سختی بکشید ولی برید به سمت ایجاد شرایط ظهور و تحققش اون اتفاق میفته و گره گشایی از تمام مشکلات میشه. حالا ما چقدر داریم حرکت میکنیم؟ هیچی. سرجای خودمون داریم دست و پا میزنیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ببین به ما گفتن اگه سختی بکشید ولی برید به سمت ایجاد شرایط ظهور و تحققش اون اتفاق میفته و گره گشایی ...

اون مبحث خیلی گستردس و اینکه شاید ناامیدی و بی اعتقادی برای حرکت به صورت گسترده وجود داره

⁦→⁠_⁠→⁩

اون مبحث خیلی گستردس و اینکه شاید ناامیدی و بی اعتقادی برای حرکت به صورت گسترده وجود داره

اره دیگه نشستیم به هم نگاه میکنیم ببینیم کی حرکت میکنه.

بنی اسرائیل بعد از رد شدن از نیل رسیدن در آستانه بیت المقدس. خدا و موسی گفتن پاشید برید داخل بجنگید و به ارامش برسید، ترسیدن نرفتن نشستن گفتن موسی خودت و خدات برید ما بعد از شما میایم!

میدونی چی شد؟ چهل سال سرگردانی کشیدن. موندن وسط بیابونی که هرچی حرکت میکردن نمیرسیدن. بیت المقدس جلوشون بود اما نمیرسیدن بهش. تو زمین سرگردان شدن. این قوم یهود که ایییین همه ادعا دارن قبر پیامبرشون موسی رو نمیدونن کجاس!

حالا غرض اینکه ماهم دچار سرگردانی شدیم. میریم ولی نمیرسیم‌.