2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی

65 بازدید | 10 پست

دوستان سلام 

امروز روز ۱۲ پریودم هست. رفتم سونو فولیکول ۲۱ داشتم. دکتر گفت امشب آمپول رو بزن از فردا شب اقدام کن اما من از پس فردا شب میتونم اقدام داشته باشم

کسی بوده به فاصله دوشب از آمپول اقدام کنه و باردار شده باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درد زیادی نداشت مثل نوروبیون یا کمتر

شما بارادر شدی؟

من این ماه زدم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

[QUOTE=321747083]نه نشدم دو ماه زدم نشد دیگه ولش کردم تنبلی شدید دارم فعلا می‌خوام تا عید فقط اقدام کنم اگه شد الحمدل ...[/QUOTE

برای تنبلی قطره ویتاگنوس عالی 

سر پسرم چن ماه خوردم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
[QUOTE=321747083]نه نشدم دو ماه زدم نشد دیگه ولش کردم تنبلی شدید دارم فعلا می‌خوام تا عید فقط اقدام ...

دوتا بچه دارم هردو فقط لتروزول بدون آمپول ماه اول و دوم باردار شدم منتها پنج سال پیش تنبلی کمتر بوده الان با افزایش سن بیشتر شده البته من چاق هستم یعنی سر اون دوتا هم همینطور چاق بودم اما زود باردار شدم

دکتر باید بنویسه والا تا حالا نخوردم نمی‌دونم 

ب من دکتر داد اما ازاد هم میفروشن