بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
[QUOTE=321747083]نه نشدم دو ماه زدم نشد دیگه ولش کردم تنبلی شدید دارم فعلا میخوام تا عید فقط اقدام کنم اگه شد الحمدل ...[/QUOTE
برای تنبلی قطره ویتاگنوس عالی
سر پسرم چن ماه خوردم
هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
[QUOTE=321747083]نه نشدم دو ماه زدم نشد دیگه ولش کردم تنبلی شدید دارم فعلا میخوام تا عید فقط اقدام ...
دوتا بچه دارم هردو فقط لتروزول بدون آمپول ماه اول و دوم باردار شدم منتها پنج سال پیش تنبلی کمتر بوده الان با افزایش سن بیشتر شده البته من چاق هستم یعنی سر اون دوتا هم همینطور چاق بودم اما زود باردار شدم