توی یه دعوا استخونم آسیب دیده نمیخوام شکایت کنم فقط میخوام نامه پزشکی قانونی داشته باشم شاید روزی به دردم خورد سوالم اینه همینطوری برم پزشکی قانونی بهم برگه میدن یا اول باید شکایت کنم و نامه دادگاه داشته باشم تا اونا ترتیب اثر بدن؟(اینم بگم که مدارکم کامله یعنی عکس و... دارم)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پزشکی قانونی کلا دو مرکز داره ۱توی قبرستان که فقط مرده ها رو یه چک میکنه و درصورت لزوم انتقال به مرکز تشریح ۲-مرکز بالینی قانونی که اونجا اصلا پذیرش عادی نداره(لاقال تو استان لرستان که من طرح داشتم) با نامه دادسرا صبحا پذیرش دارن
تو تاپیک سرطان روده دیدم گفتین خدا رو شکر مادر و خاله تون عمل کردن و خوب شدن ممنون میشم اگه وقت داشته باشی منو راهنمایی کنی . من خواهرم ۳۰ سالشه درگیر شده و تو روده اشه میشه بپرسم مراحل درمان به چه شکله؟
خواهرم الان شیمی درمانی میشه
ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست میپنداشتی!