2777
2789
عنوان

اداره دارایی

132 بازدید | 9 پست

سلام دوستان محترم،

شماهم همسرانتون بخاطر شغلشون درگیر دارایی و مالیات هستن؟

خیلی ناراحتم چقدر بی انصافن ، پول که چقدر براش زحمت کشیده شده باید خیلی راحت مفت بدی بره ، نمیدونم چیکار کنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا دیگه ناراحتی نداره

چند ساله شغل های ازاد دارن مالیات میدن حالا با کلی فرار و کم و کسری

اما چیزی که از کارمندا اول از همه کم میکنن مالیاته !!!

میخوای کشورت آباد باشه باید مالیات داد

برای همدیگه دعاهای خوب کنیم 💐
بله 

دیگه مالیات برا همه هست تازه کارمندا درصد بیشتری هم مالیات میدن بعد قانونا اون درامدتون مالیات ازش گرفتین ولی خب برا خیلی ها یه دفعه زیاد در میاد حالا چند وقت مالیات ها یکم برا شغل ازاد رفته بالا یه چیزی هم بگم معمولا هر چی اصرار بیشتر کنین برا کمتر شدنش بیشتر میشه اگه مالیات اومد همون رو بدین اعتراض و اینا نزنین

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
والا دیگه ناراحتی نداره چند ساله شغل های ازاد دارن مالیات میدن حالا با کلی فرار و کم و کسری اما چی ...

چقدر مالیات؟ چقدر هزینه گزاف برای چیزهای ناچیز؟ چقدر مردم متوسط و کم درامد آباد کنن؟

کو آبادی اصلا؟ 

دیگه مالیات برا همه هست تازه کارمندا درصد بیشتری هم مالیات میدن بعد قانونا اون درامدتون مالیات ازش گ ...

بله همیشه که بوده ،ولی جدیدا یه اعداد و ارقام عجیبی درمیاد که یهو آدم خالی میشه

بله همیشه که بوده ،ولی جدیدا یه اعداد و ارقام عجیبی درمیاد که یهو آدم خالی میشه

من مادرم تو اداره مالیاته جدیدا دارن درست میدن مالیات رو تازه یه سقفی گذاشتن مثلا فلان قدر نسبت به پارسال اضافه نکنین مثلا مادر کارمند من سال های قبل داشت 10 برابر کسی مالیات میداد که حداقل 50 برابر مادرم در امد داشت (حداقل ) معمولا برا افراد که شغل ازادشون در امدش خیلی زیاد نبوده یکم سخت شده  

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
چقدر مالیات؟ چقدر هزینه گزاف برای چیزهای ناچیز؟ چقدر مردم متوسط و کم درامد آباد کنن؟ کو آبادی اصلا؟ ...

دیگه سیستم همینه

ناکارامد هسش 

برای همدیگه دعاهای خوب کنیم 💐
من مادرم تو اداره مالیاته جدیدا دارن درست میدن مالیات رو تازه یه سقفی گذاشتن مثلا فلان قدر نسبت به پ ...

درسته، ممنون از توضیحاتتون 

امیدوارم همه چیز عادلانه بشه ، با درآمد خوب چرا که نه.