بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین عزیزم منو تو عروسیم نیومدن جوری ک 8ماهه عروسی کردم با شک عصبی بهم وارد شده غلظت خون و کلی مریضی دیگه گرفتم اونا هم روز ب روز شاد شنگولن فکر نکنم خدا هم بهشون کاری داشته باشه چون همشون یه چیزی هم انگار باید بهشون بدم
خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲. امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا
دقیقا مثال ماخواهر برادرا روزدی ولی من ناراحتم از دست پدرمادرم خیلی ولی نفرین نمیکنم عاقبت بخیری میخوام ومیگم امیدوارم زمانی پشیمون بشن که این کارارو میکنن که دیر نشده باشه
خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم
اصلا درک نمیکنم همچین ادمایی رو میگمشاید دلشون بسوزه ب حال یکیشون که مثلا رنج کشیده یا مریضه ...
عزیزم همین ادما باعث شدن من غلظت خون تیروئید فشارخون کلی چیز میز دیگه بگیرم ولا ب یه طرفشونم نیست روز ب روزم شاد شنگول ترن
خداجونم ممنونم معجزت دیدم 🥲🥲. امامای مهربونم ممنونتم ک دعای من گناه کار براورده کردین🥲🥲 لطفا مواظب نی نی و مامان باباشم باشین تا بسلامتی دل خوش بیاد بغلمون خداجونم شکرت میدونم مواظبی خودت دادی انشالله قسمت همه منتظرا
بله گاهی دیدم و اگه اونجور بود حق میدادم چون انسانیت حکم میکنه به نیازمند کمک کنی ،اگه بچت باشه که د ...
اره افرین مثلا خود من بچه ی اولم خیلی مظلومه و اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه حتی در حد حرف زدن همیشه تو خونه یا بیرون خیلی دلم براش میسوزه و ب فکرشم ولی نه اینکه حق بقیه بچهامو پایمال کنم