2777
2789
عنوان

تخم شپش

146 بازدید | 19 پست

تروخدا یکی یه راه حلی بده یه ماهو نیمه تخم شپش از سر دخترم نمیره  ۱۷ سالشه موهاشم کوتاه کردم هروز با سرکه و پرومترین و اتو مو و شانه کشیدن میفتم به جون موهاش ولی هی کم میشه ولی تخم ها نمیرن یکی یه راه حلی بده تروخدا براش دعا میکنم 

سس مایونز

ناامید کردن کسی که نیاز ب حرفای امیدوار کننده داره کار شاخی نیست اگه جرعت داری انگیزه ی پرواز بده بهش :)......بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید نه کار هایی که انجام داده اید... پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید،  جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید♕^_^

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمامه وسایله قابله شست و شوری خونت رو بشور 

هر روز جارو برقی بکش 

از دارو خانه شامپو و شونه مخصوص شپش و رشک بخر و هفته ای دوبار استفاده کنه 

موهاش رو روزی دوبار بشوره و حموم بره 

خودتون و شوهرتون و بچه های دیگه هم هر روز حموم برید 

شامپو ضد شوره مدیلن مخصوص موهای چرب بگیر بگو موهاشو با اون بشورع منم از یکی شنیدم سال پیش من یه مدت مریض شدم پسرم خونه خواهرشوهرم موند نمی‌دونم کجاها رفته بودن که شپش گرفته بودن پسرم اومد به منم منتقل کرد وای من فقط گریه میکردم ولی این شامپو خیلی خوبه مثل آب روی آتیشه

ما خود شکسته ایم چه باشد شکست ما

درخواست دوستی بفرست شماره کسی که ازش خرید کردیم برات بفرستم محلولش عالیع فقط یه بار ازش استفاده کنی سریع همه از دم خشک میشن برای برادر زادم گرفتم اخه مدرسه میرن دائم از اونجا میارن دیونمون کردن  منم  از اون سم میگیرم حرف نداره

این نیز بگذرد....