2777
2789

سلام گلم خوبی؟ رفتی سونو قلب؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
سلام گلم خوبی؟ رفتی سونو قلب؟

سلام سپیده گلم 

اره رفتم گفت تشکیل شده ولی به اندازه یک سانت از جفت خونریزی کرده بوده و علت لکه بینیم هم همین بوده. گفت استراحت نسبی باید داشته باشی و شیاف بزنی

کاربر سال ۹۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سپیده گلم  اره رفتم گفت تشکیل شده ولی به اندازه یک سانت از جفت خونریزی کرده بوده و علت لک ...

خب خداروشکر اونم انشاالله چیزی نیست حسابی استراحت کن مامان مهربون که وقتی نی نی بیاد دیگه استراحت تعطیل میشه😅😍😘😘

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
خب خداروشکر اونم انشاالله چیزی نیست حسابی استراحت کن مامان مهربون که وقتی نی نی بیاد دیگه استراحت تع ...

خواهر❤️ کار خونه نمی‌ذاره استراحت کنم درست

سپیده خدا کنه سالم بیاد بخدا شب تا صبح میشینم فقط😁😂

بگو ببینیم و تعریف کنیم🙊🤭

کاربر سال ۹۶
خواهر❤️ کار خونه نمی‌ذاره استراحت کنم درست سپیده خدا کنه سالم بیاد بخدا شب تا صبح میشینم فقط😁😂 ب ...

کارخونه همیشه هست فعلا باید مراقب خودت و نی نی باشی

منم از این حرفا میزدم ولی دیشب انقدر نزاشت بخوابم نشسته بودم گریه می کردم 😅😂

الانم انقدر از سر و کولم بالا رفت تا بالاخره رضایت داد بخوابه😐

خواهر❤️ کار خونه نمی‌ذاره استراحت کنم درست سپیده خدا کنه سالم بیاد بخدا شب تا صبح میشینم فقط😁😂 ب ...

انشاالله که سالم و صالح میاد بغلت به حق ۶ ماهه کربلا🌹🌹🙏🙏

کارخونه همیشه هست فعلا باید مراقب خودت و نی نی باشی منم از این حرفا میزدم ولی دیشب انقدر نزاشت بخوا ...

وای اره کار خونه اصصصلا تموم نمیشه مگه اینکه خودت ولش کنی 

ای جان😍 حسابی شیطونه پس

منم الان نمی‌دونم چی در انتظارمه🤭

کاربر سال ۹۶
انشاالله که سالم و صالح میاد بغلت به حق ۶ ماهه کربلا🌹🌹🙏🙏

فدات بشم سپیده ی قشنگم ممنونم عزیزم🥺💋

ایشالا گلپسرت بشه چشم و چراغ دلت دامادش کنی الهی💋❤️😘😘😘

کاربر سال ۹۶
وای اره کار خونه اصصصلا تموم نمیشه مگه اینکه خودت ولش کنی  ای جان😍 حسابی شیطونه پس منم الان ...

وای وای نمیدونی چقدر آتیش پارس 😂😂😂😂😂

نگران نباش همه سختیاش به دیدن یه خندش می ارزه 😍😍

ولی عزیز دلم توام جای خواهر من کار خونه رو بیخیال فقط مواظب خودت نی نی باش لطفا❤❤🌹🌹

فدات بشم سپیده ی قشنگم ممنونم عزیزم🥺💋 ایشالا گلپسرت بشه چشم و چراغ دلت دامادش کنی الهی💋❤️😘😘😘

فدات مهربونم انشالله توام به زودی نی نی رو سالم بغل می گیری و میای همینجا خبر زایمانت رو بهم میدی😍😍😘😘

وای وای نمیدونی چقدر آتیش پارس 😂😂😂😂😂 نگران نباش همه سختیاش به دیدن یه خندش می ارزه 😍😍 ولی ع ...

عزیزدلم 😍خدا حفظش کنهههه

حالا اولشه صبر کن بزرگتر بشه شیطون بلا تر هم میشه😂😃

میدونی خواهر آشپزی و ظرف رو نمیشه بیخیال شد 

گاهی میام خونه مامانمم یکی دو روز میمونم ولی آخر چه 

خلاصه که خدا خودش کمک کنه 

کاربر سال ۹۶
عزیزدلم 😍خدا حفظش کنهههه حالا اولشه صبر کن بزرگتر بشه شیطون بلا تر هم میشه😂😃 میدونی خواهر آشپزی ...

آره والا روز به روز داره جنب و جوشش بیشتر میشه

امید به خدا نگران نباش بسپر بخدا خودش نگه دارشه

سونو که میری گاهی از حال خودت خبر دارم کن خوشحال میشم 😍😍😘😘مهربونم

آره والا روز به روز داره جنب و جوشش بیشتر میشه امید به خدا نگران نباش بسپر بخدا خودش نگه دارشه سون ...

ایشالا همیشه سالم باشه اذیت کنه فدای سرش😘😘

خدا بزرگه سپیده گلم سپردم به خودش که جز خودش هم کسی رو ندارم

چشم عشقم حتما حتما . سونو بعدی ان تی هست حتما همینجا بهت میگم❤️❤️💋

فقط برام دعا کن دعا کن خوب باشه جوابش

کاربر سال ۹۶