2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم که امسال تاثیر قطعی برای معدل من میدونم معدلم افتضاح میشه ولی میانگین درصدام ۵۵ هستش امیدی به ...

فکر کنم قطعی نشده هنوز خودشونم نمیدونن چیکار کنن

«کاش خدا حق را به حق‌دار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زن‌هابايد ديوانه باشند كه فكر مي‌كنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بوده‌اند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼‍🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آن‌جا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او  ماده‌اى  غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زن‌ها هديه‌هایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛
میگم که امسال تاثیر قطعی برای معدل من میدونم معدلم افتضاح میشه ولی میانگین درصدام ۵۵ هستش امیدی به ...

هیچ کسی نمیدونه اینو که قراره چی جوری تاثیر بدن

در من هست هزار من، گر بشکند یک من زاده  

هیچکس نمیتونه نظر قطعی بده ولی با توجه به درصدات به نظرم بشه

حداقل قبول میشی دیگه پس یه نمره ای داری

..dental stu

اگه ریاضی و فنونم همین بزنی اره

روانو عربی و اقتصاد چیزی نداره به ۶۰برسون

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

اگه ریاضی و فنونم همین بزنی اره روانو عربی و اقتصاد چیزی نداره به ۶۰برسون

نه روان ۱۰۰ اقتصاد ۹۰ عربی ۴۰ تاریخ و اینا ۶۵ جامعه ۱۰۰ فلسفه ۴۰ جمع میانگینش میشه همون ۵۵ ریاضیم ۱۰ یا ۱۵

نه روان ۱۰۰ اقتصاد ۹۰ عربی ۴۰ تاریخ و اینا ۶۵ جامعه ۱۰۰ فلسفه ۴۰ جمع میانگینش میشه همون ۵۵ ریاضیم ۱۰ ...

اره معلومه میشی

من معد کتبی نهاییم خیلی پایین میشه در حد ۹

تو تخمین رتبهmsbookبزن ببین چی میاره البته اونم خیلی درست نیست چون اولین ساله اینطور شده هیچ کس نمیتونه قطعی بگه 

در کل معدل فقط۴۰ درصدشه بیشتر خود کنکور موثره

تو تخمین رتبهmsbookبزن ببین چی میاره البته اونم خیلی درست نیست چون اولین ساله اینطور شده هیچ کس نمیت ...

میزنه ۶هزارو خورده ایی...خداکنه همینقد شم...لااقل جامعه شناسی دانشگاه تهرانن رو برم