الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگم که امسال تاثیر قطعی برای معدل من میدونم معدلم افتضاح میشه ولی میانگین درصدام ۵۵ هستش امیدی به ...
فکر کنم قطعی نشده هنوز خودشونم نمیدونن چیکار کنن
«کاش خدا حق را به حقدار برساند مثلا تو را به من..!»❤اللهم صل علی محمد و آل محمد 💕اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌙اللهم صلی علی محمد و آل محمد💗 باردار نیستم تیکر بهترین روز زندگیمه❤💍من معتقدم، زنهابايد ديوانه باشند كه فكر ميكنند با مردها مساوى هستند؛🦢✨هميشه خيلی بالاتر بودهاند.🐚هر چيزى را به يك زن بدهى،آن را به بهترين مبدل ميسازد.💎اگر به او اسپرمى بدهى،او به تو يك بچه ميدهد.👩🏼🍼اگر به او يك محل اقامت بدهى،او آنجا را به يك خانه تبديل ميكند.💒اگر به او مادهاى غذایی بدهى،او به تو يك وعده غذایی ميدهد.🍝اگر به او لبخند بدهى،او قلبش را به تو ميدهد.🫀زنها هديههایی را كه دريافت ميكنند،چندين برابر و بهترينش ميكنند.💛