2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرار نیست همه علامه دهر باشن من بیشتر از کسایی که الکی کتابای درسی رو ورق میزنن تحقیق میکنم البته بل ...

همه کتاب ورق میزنن مدرک میگیرن که علامه های دهر قد علم کنن نمیدونستم

چونه اش درازه پیشونیش صاف و کیسه منی دیده نمیشه

چه جالب مرسی 😊

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
لطفا موقع تعیین جنسیت اینجا اطلاع بده

باشه میگم 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
همه کتاب ورق میزنن مدرک میگیرن که علامه های دهر قد علم کنن نمیدونستم

من به شما یا شخص خاصی توهین نمیکنم ولی همه که با علاقه درس نمیخونن بخدا دکتر هایی داریم که تشخیص ساده هم نمیتونن بدن من فقط تحقیق میکنم سعی میکنم چیزی یاد بگیرم بخدا جاری رو بردم سنو از دکتر پرسیدم جنسیت رو دختر گفت من گفتم پسر دکتر گفت بزار دوباره نگاه کنم کرد و پسر هم بود

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
از تصویر چیزی معلوم نشد بنظرتون؟

ساک بارداری لوبیایی هست که پسره 

ولی نظریه رمزی میگه دختر

بچه اولته؟

من خودمم دومی اولی دختر دوست دارم این یکی پسر باشه خدا کنه خواست دلمون با مصلحت خدا یکی باشه

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡

تعیین جنسیت جنین بی ارزش ترین قسمت علم امروزیه

اصلا مهم نیست و براش وقت گذاشته نشده

حالا شما خیلی تحقیق و بررسی کردی نمیدونم چرا چون در نهایت با گذاشتن پروب سونوگرافی رو شکم در هفته ۱۶ جنس مشخص میشه اصلا حدس و تحقیق نمیخواد خیلی سخت گرفتی شما

ساک بارداری لوبیایی هست که پسره  ولی نظریه رمزی میگه دختر بچه اولته؟ من خودمم دومی اولی دختر ...

برا من ساک بارداری دایره هست 

نظریه رمزی پسر