2777
2789
عنوان

شما بودین این عرسیو میرفتین؟؟

272 بازدید | 33 پست

دو هفته دیگ عروسی دوستمه صمیمی هستیم نه ساله دوستیم

برای من کارت نیاورده ب جاش کارت دعوت دیجیتال فرستاده میگه کارتمون کم اومده و جالب اینجاست که ب همه فامیلاشون رسیده فقط برای دوستای عروس کم اومده😏

خیلی ناراحت شدم اگه واقعا راست گفته بود و کم اومده میتونست یه مدل دیگه بگیره ولی اینطوری دعوت نکنه 

شما بودین تو مراسمش شرکت میکردین؟

من ک نمی تونم

خیلی توقعی هستی ها اسی

باور کن الان هزینه ها سر سام آوره 

فامیل نزدیک ما که می‌شدیم دختر داییش برای عروسی زنگ‌زد بزرگترشون 

چ توقعی 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه فامیل ارجحتره....................آدم یخورده با دوستاش راحتتره خوب..............

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره دیگ دوست نزدیک هستین وقتی چه کارتی

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

اگه میخواست دعوت نکنه همونم نمیفرستاد

اصلا چند تا دونه کارت نمیشه سفارش داد 

بعدم فامیل ندی هزار جور حرف در میارن

دیگه اوه رفیق آدمم اینجوری باشه همون بهتر عروسی آدم نیاد

دیگه فامیل ارجحتره....................آدم یخورده با دوستاش راحتتره خوب..............

شاید دوست نباشن اونطور که اسی میگه

چون دوستای یک ساله هم باهم این حرفارو ندارن چه برسه ۸ ساله

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐