2777
2789
عنوان

خیانت پی در پی

162 بازدید | 17 پست

من با پسری یکساله تو رابطه ام ، یه چیزی که به تازگی متوجه شدم اینه که دوست پسرم برای س..  سمت دخترای دیگه میره ، چون من باهاش رابطه ندارم😑 

اینو از طریق یکی از دوستاش فهمیدم( چتاشونو دیدم که گفته بود فلان دخترو واسم جور کن و جالبیش اینه که به حدی هوله با هر دختر نهایتا یک ماه میمونه بعد یه دختر دیگه پیدا میکنه …🤦🏻‍♀️ )  

حالا نمیدونم چطوری به روش بیارم که متوجه بشه من همه چیو فهمیدم و میخوام باهاش کات کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بجای اینکه به روش بیاری و اونم خودشو توجیح کنه و در نهایت طوری صحبت کنه که شما مقصری خیلی راحت شمارشو پاک کن بلاک کن و حتی ثانیه ای بهش فکر نکن ارزش و شخصیت خودتو اینقدربالا بدون که نخوای حتی به همچین ادمی فکر کنی و ارامشتو بهم بریزی 

اون دوستش چرا باید بیاد به شما بگه  احساس میکنم با بچه جماعت تو رابطه ای

دوست مشترکمونه ، نمیدونم چرا اینکارو کرد 

شاید دلش برام سوخته 

میخواست حقیقتو بفهمم ولی اصرار داشت من به پسره نگم که رابطه شون بهم نخوره

به تو هم درخواست داده

اره اوایل خیلی اصرار داشت تا جایی که فهمید من اهلش نیستم . دیگه تلاش نکرد 

خودم حس کردم جای دیگه مشغوله ولی خب مدرکی نداشتم و چیزی ازش ندیده بودم 

میدونم به روش بیارم هم باز منو مقصر نشون میده 

😐😐😐به روش بیاری واقعا ؟؟؟ قصد داری باهاش بمونی؟؟؟ واقعا دلم واسعه افکار بعضی از دخترا میسوزه&nb ...

نه معلومه که نمیخوام باهاش بمونم 

خواستم راهکار بدین چطوری کات کنم و بهش بفهمونم قضیه رو فهمیدم بدون اینکه اسم دوستشو بیارم 🤦🏻‍♀️

به نظر من بجای اینکه به روش بیاری و اونم خودشو توجیح کنه و در نهایت طوری صحبت کنه که شما مقصری خیلی ...

ممنونم🙏🏻♥️ 

اما بنظرتون اینطوری بدون هیچ توضیحی من ادم بده نمیشم؟ ممکنه پیش خودش فکر کنه منم خیانت کردم و بخاطر یکی دیگه اونو بلاک کردم

هدفم این بود مدلی رفتار کنم که بفهمه من همه چیو میدونم و بخاطر لاشی بازیش کنارش گذاشتم 

دختره خودش راضیه اگ راضی نباسه مث استاتر ک باهاش رابطه نداره راضی نیس اونم زدرش نکرده

اره واقعا دخترایی که سمتشون میره خب دنبال رابطه فاب نیستن ، خودشون هم این کاره ان 

ولی من این وسط چی کاره ام ؟ خب به همون روابط کثیف متعددش قانع باشه سمت دختری مثل من نیاد 🤦🏻‍♀️