2777
2789
عنوان

میشه من بمیرم🥲

577 بازدید | 55 پست

حالم خیلی بده.

تاپیک قبلم کامل هست.

بابام به شوهرم گفت دخترمون رو گول خوردیم راه دور دادیم شوهرمم بهش گفت میخوای میزارمش اگه میدونی گول خوردی...

باردارم بعد اومدم شوهرمو آروم کنم گفت فقط بخاطر بچه تحمل میکنم و جوابمو نمیده همش بی محلی میکنه.میام پیشش ردم میکنه .

بابام زنگ زد معذرت خواهی کنه جواب نداد پیام بهش داد اونم جواب نداد

الانم امروز ازش پرسیدم چرا اینطوری میکنی باهام گفت کر بودی لال بودی جواب بابات رو ندادی.

من فقط آخرهای رفتنمون به بابام گفتم چرا اینطوری گفتی چون دونفر دیگه به جز خودمون اونجا بودند نخواستم بفهمند

گفت تو از اول پست و کثیف بودی کلی ناسزا به خودم و بابام گفت گفت بچه رو برام بیار بعد برو طلاق.

انقدر دلم گرفته شهر غریبم😭

هر چند دقیقه اشک توی چشمام پر میشه و باز چند دقیقه دیگه....

کاش بچه دار نشده بودم و طلاق میگرفتم.حالا چکار کنم؟

کمکم کنید.حالم خیلی بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی مشکلت حل شه و دل شوهرت هم نرم بشه بیاد از معذرت خواهی کنه🥺🌿

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

بابات حرف خوبی نزده ولی شوهرتم احترامش رو نگه نداشته

یه چی شنیده یه چی گفته 

از شوهرتم منت کشی نکن 

پررو میشه 

تقصیر تو نبوده هیچی

بذار اینقد بی محلی کنه که بترکه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
بابام برای اینکه شهر غریبم گفت.گفت دخترم ازم دور شد. بعدش کلی پشیمون شد. 🥲

اشتباه کرد آدم باید دقت کنه ،،چون داماد ک هر کسی نیست ،،و کاملا جملع بندیش ما محترمانه و توهین آمیز بود،ب نظرم دیگه ب شوهرت چیزی نگو تا آروم بشه و خودش بیاد سمتت ،،،الان فقط عصبی هست 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
الهی مشکلت حل شه و دل شوهرت هم نرم بشه بیاد از معذرت خواهی کنه🥺🌿

برام دعا کن عزیزم 

حتی نمیدونم با این همه حرف بدی که به من و بابام گفت اگه نرم شد باهاش بمونم یا نه.

باردارم هستم و نمیدونم چکار باید کرد

حالم خیلی بده

به منم کلی بد گفت که باید پشتم میبودی

بگو می خواستم بگم 

ولی خودت دیگه جواب دادی چیزی نگفتم

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"
اشتباه کرد آدم باید دقت کنه ،،چون داماد ک هر کسی نیست ،،و کاملا جملع بندیش ما محترمانه و توهین آمیز ...

اخه دلم خیلی گرفته دیروز همه چیز خوب بود شهر خودم بودم الان با کلی غم شهر غریبم و خودم و خودم.

بایام هم یکم رک و ساده هست یه چیزی میگه بعد می‌فهمه اشتباهه