2777
2789
عنوان

اگ مادرشوهرم خفم کنه چی😐😐

426 بازدید | 30 پست

😁قرار پدرشوهرم ی پولی بین بچه هاش تقسیم کنه بعد قرار ۲۰۰ملیون شوهرم بدع طلا بخرم😅ولیییییییی مادرشوهرم ب دوقسمت مساوی تقسیمم میکنه اون دفع دوتا النگو خریدم شد ۲۴تومن چشامو داشت درمیاورد چراتوایقدع طلا میخری😅🤣

اخ من حتی ۲یا۳تومنم دستم بیاد طلا میخرم حتی ریز طلا 

بعد مثلا گردنی ۳تادارم دستبند دوتا دارم گوشوار س تا دارم کلی انگشتر دارم پلاک زنجیر دارم 😁این دفع دیگ فک میکنم اعدامم کنه 😅🤭

سیدکوچولوی مامان سالم بیا بغلم نفسم.                خداجونم مراقب تودلیم باش این دفع سالم بغل 

خب نشونش نده 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوالباقی

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

ربطشو به مادرشوهرت نفهمیدم که بخواد چیزی بگه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan