2777
2789
عنوان

خلعتی (خنچه) چیا بردین چی اوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شهرستان همدانم،نهاوند😀 البته الان ازدواج کردم اومدم اصفهان

عزیزم خوشبخت باشی منم طرف مریانج امام زاده کوه هستم 

ما چن ساله این رسمو داریم 

برای داماد میبریم برای عروس میارن برای فامیل خلعتی میبریم

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
عزیزم خوشبخت باشی منم طرف مریانج امام زاده کوه هستم  ما چن ساله این رسمو داریم  برای دام ...

قربونت شمام خوشبخت شی

من خانواده شوهرم رسمشون بود ولی من بار اول بود میشنیدم نبردم والا گفتم شاید خواهرشوهرم الکی میگه🤭

قربونت شمام خوشبخت شی من خانواده شوهرم رسمشون بود ولی من بار اول بود میشنیدم نبردم والا گفتم شاید خ ...

😂😂

ن عزیزم اینجا رسمه دیگ  بعد بقیه جاها خیلی کم میبرن ولی طرف ما ینی پدر بلا نصبت عروس داماد درمیاد

ما یه رسم قند شکنی داریم (همون بله برون بقیه)ولی تجملاتی  و زن و مرد جدا و شلوغ

اون شب داماد اینارو میاره

اینه شمدان قران کله قند قند ساب نبات دفتر قرارداد  

کیف و کفش کیف و شال

شلوار خونگی بیرونی ساپورت

شال سفید چادر 

پیرهن مجلسی

شومیز

سوشرت

و....

عروسم عقد اینارو میبره

کت شلوار و کفش کت شلوار کراوات سر دکمه پیرهن سفید

کفش صندل کتونی دمپایی 

تیشرت تیشرت شلوارک تاب شرتک

یک جین شرت یک جین رکابی یک جین جوراب

شلوار لی اسلش پارچه ای

هودی سوشرت کافشن

ریش تراش

سشوار

ست ارایشی بهداشتی

حوله

چمدان

کیف باشگاه

وسایل باشگاه و استخر

خیلیا با‌ما مشکل دارن.  جوابم فق اینه... مشکل گشااا ابرفضل جواب کامنت منفی نمیدم
😂😂 ن عزیزم اینجا رسمه دیگ  بعد بقیه جاها خیلی کم میبرن ولی طرف ما ینی پدر بلا نصبت عروس داما ...

و دباره برعکس عقدو همه چیز ولی زنانشو😂😂 تو حنالندون داماد برای عزوس میاره

😂😂 ن عزیزم اینجا رسمه دیگ  بعد بقیه جاها خیلی کم میبرن ولی طرف ما ینی پدر بلا نصبت عروس داما ...

یا خدا چقد زیاد میبرید برای داماد😂یعنی خرید دامادم باز جدا انجام میدید یا دیگه همینه؟اخه ما برای خرید داماد اینا رو میخریم

بعد خلعتی برای خانواده دامادم میبرید مثلا لباس برای خواهر برادر و پدر مادر داماد؟!

یا خدا چقد زیاد میبرید برای داماد😂یعنی خرید دامادم باز جدا انجام میدید یا دیگه همینه؟اخه ما برای خر ...

ما همینو برای داماد میبریم روز عقد روز پاتختی هم مادر عروس هم برای عروس هم برای داماد برای داماد دو س تا دست خونگی سر تا پا میگیر مثلا دوتا شلوار دوتا تیشرت ولی کلااا لباشای عروسو میگیره

اره خلعتی الان دیگ لباس نمیبرن برای مادر داماد یه چیز سنگین.  برای پدرش پارچه کت شلواری و پیراهن سفیبرای برادرا زیر پوش پیرهن و جوراب برای جاری سکه برای بچه ی اول لباس

بزای خواهر شوهرا سکه برای بچه اولش لباس بزای شوهراشون پیرهن سفید 

برای  عمو و دایی  پیرهن سفید برای زنمو زندایی سکه 🥴😂

ما همینو برای داماد میبریم روز عقد روز پاتختی هم مادر عروس هم برای عروس هم برای داماد برای داماد دو ...

یا خدا 😂فقط باید پنجاه تومن برای کادو کنار بذارید خدا رو شکر من از زیر کادو خریدن در رفتم😂

یا خدا 😂فقط باید پنجاه تومن برای کادو کنار بذارید خدا رو شکر من از زیر کادو خریدن در رفتم😂

😂اره واقعا پدرمون در میاد😂

خدارو شکر😂😂خوشبخت بشین