2777
2789
عنوان

عشق یا پول ؟

574 بازدید | 63 پست

کسی ک بی پوله و دوسم داره اخلاقشم خوبه ۷ سال اختلاف سنی داریم 

کسی ک خیلی پولداره دوسم داره ۴ ساله پای یه بله گفتنم وایساده  ۱۳ سال اختلاف سنی 

اول یا دومی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت کدومشونو دوست داری ؟ 

هر کدومو دوست داری اون دیگه پول اهمیت نداره اینجا

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد 🙃 واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون🌼واسه بوی غذای مامان 🥘 واسه خوراکی خریدنای بابا🍬واسه لذت خاروندن جای کش جوراب🧦 واسه حس خوب کندن چسب خشک شده روی دست 👐واسه خوردن ته دیگ سیب زمینی 🍟واسه مزه نارنگی🍊واسه بوی خیار🥒واسه طلوع خورشید🌝واسه آرامش شب🌚واسه بوی لاک 🖌بوی چوب سوخته ،بوی بنزین،بوی نم بارون روی خاک☔بوی کتاب نو📚بوی قهوه تو خیابون☕خدایا شکرت واسه صدای دریا🌊صدای آتیش توی جنگل 🔥صدای بارون رو شیروونی🏚واسه صدای راه رفتن روی برگ های خشک شده توی پاییز🍂🍂🍁واسه صدای راه رفتن روی برف تو زمستون واسه وقتایی که با اولین نگاه سر نوارچسب و پیدا میکنیم،واسه بوی تن نوزاد چایی تو هوای سرد .لیسیدن انگشت بعد خوردن پفک نمکی ،واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت 🤲🤲💕

هیچ‌کدوم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ببین عزیزم پول خیلی خوبه خیلی

من فکرشم نمیکردم همین پول باعث جدایی منو عشقم بشه

ای کاش علیرضا هیچی نداشت فقط خودش بود و شغلش😞

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂