2777
2789
من واقعا به این باور رسیدم که قصه های بچگی مثه سیندرلا و اینا واقیعه بعضی زندگی هاشون مثل سیندرلاس خوشبخت ، شاد ، هدفمند ، پولدار ، خانواده عالی ، موقیعت عالی یعنی پیش خودت میگی این مشکلی هم داره تو زندگیش؟؟؟ هر چیزی که رو بقیه ارزو دارن این داره! اون حرفی که میگن خدا هیچ کسو کامل نیافریده! بیا ایناهاااا دیگه کامل تر از این! من این حرفو قبول ندارم اصا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکیو میشناسم همه ایناییو که میگی داره ولی افسردگی داره کسیم خبر نداره همه فکر میکنن خیلی خوشبخته ولی از چیزایی که داره لذت نمیبره به خاطر مشکل روحیش
@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
منم تا یک حدی قبول دارم حالا بعضیا میگن ما از بیرون زندگیشونو میبینیم از توش که خبر نداریم!!!!! درسته هر کی تو زندگیش مشکل داره ولی خیلیا نسبت به خیلیایه دیگه نشکلاتشون کمتره و راحتر زندگی نیکنن این غیر قابله انکاره
خوب این یه واقعیته... خدا بی حساب به بعضی. ها که خوشش بیاد روزی میده.. به بعضی هام اونقدر میده که غرق غرور و نعمت بشن و کلا خدا رو فراموش کنن تا یه دفعه به حسابشون برسه.. به بعضی هام نمیده چون حالت دعاشونو دوست داره..نیایششونو می پسنده و یه وقتی یه جوری جوابشونو میده.. حساب های ما با حساب های خدا جداست.. بعضی چیزا ما فکر میکنیم برامون خوبه و نیست و برعکس.. ولیی همه چیز برنامه ریزی شده... فکر نکن نفسم از جای گرم بلند میشه..منم خیلی سختی کشیدم اما تو جای جای زندگیم رد پای خدا رو دیدم. اصلا همین در هم بودن خوشی ها و نا خوشی هاست که زندگی رو قشنگ می کنه... خدا یارت باشه خانومی.
ONLY. GOD.
من همیشه به این مسئله فکر میکنم ! ولی میدونی خدا عادله ! خوشبختی واحد سنجشش از جنس احساسه ! مقدار نداره ! یعنی یکی میتونه تو شرایط خیلی افتضاح هم حس خوشبختیش بیشتر باشه از یکی با شرایط خیلی عالی !
فقط یه سوال دیگه هم دارم اون وقت اینا با اینهمه شانس چرا هنوز میگن خدا شانس بده فلانی اونجور یا مینالن از چیزی که تو وقتی بهش نیگاه میکنی خنده ات میگیره فکر میکنی داره شوخی میکنه
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته