دل_رحم مدیر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 عنوان خانوما مورچه ازطریق گوش میتونه وارد سرو مغز بشه | مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 17 پست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟خونمون خیلی مورچه داره هرکاریم میکنم کم نمیشه که زیاد میشه واقعا خسته شدم همش فوبیای اینو دا م ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد 1402/03/29 | 16:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 منم آشپزخونه پر مورچه ست دیوونه شدم دقیقا اونروز یکیش تو گوشم بود دو تا هم تو تن دختر یک سالم بود ... جوااااب نمیده خواهر از یه جا دییگه میزنن بیرون منم بچه کوچیک دارم برا اون استرس دارم ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد
hanihonia عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 914 جوااااب نمیده خواهر از یه جا دییگه میزنن بیرون منم بچه کوچیک دارم برا اون استرس دارم یعنی آشپزخونه یه تکه نون میزارم میام میبینم پر شدهاون شب خواب آلود شیشه شیر دخترمو گذاشتم تو سینک درش باز بود نشستم صبح دیدم توش پر مورچه ست😭سه ساعت داشتم ضدعفونی میکردم حالم بد شد اصلا بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام
دل_رحم مدیر استارتر عضویت: 1401/02/28 تعداد پست: 1329 درکت میکنم عزیزم برامنم اول اشپزخونه بود لونشونو کچ گرفتم از فرداش تو پذیراییمون پرشد مورچه ۳/۱۶ وزن۸۹🤦♂️🤦۴/۱۶ وزن۸۴😍🤩😍۵/۱۶ وزن۸۰🥰🥰وزن هدف ۶۸😜🤪🤪🤪🤪💪💪💪💪💪💪نتونستم ب هدفم برسمو خدا بهم ی نی نی داد