2777
2789

خره عقده ای برو بخون من کی گفتم تو بغلش بودم گفتم بهم خیانت کرده نگفتم که من رفتم پیشش وفلان ما بلوچیم مثل توجنده نیستیم توبرو ببین چی نوشتم بعدبیابحرف تو اویزونی که رفتی توتاپیکت منوتگ کردی اویزون عقده ای بس سواد تویی که اینقدپیگیرمی رفتی تاپیکاموخوندی ههه من خوتاپیکاتوندیدم تویی که داری تاپیکامومیخونی اویزون عقده ای خراب هههههههه خره نفهم من اونجا الکی گفتم خیانت شده تا تاپیکم بازدیدبگیره وگرنه نامزدمن هرگز نه وقتی نه اهل خیانت ایناست 😂😂😂😂😂😂😂@peivand@peivand‍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده:/

واسه بازدید تاپیک دروغ زده😐اینو فهیمدم 

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

چیشده:/

من یه تاپیک زدم که درمورداسکرینی که یانامزدم وفلان نظربدیم بعداین میخواست بهم یادبده باهاش چطوررفتارکنم من بااحترام بخداجوابشودادم فقط اخرش به خوبی وزبون خوشگفتم به شما مربوط نیست ابجی هههه این شروع کردبه بداوبیراه وفحش منم همینطوره چی فهمیدم بهشگفتم اعصابموخراب کرده

الان بیشتر به خاطر تاپیک دروغت مورد حمله قرار میگیری تا اون خانوم😂😂😂😂😂

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

ن‌تنها بازدیدش بالا نمیره ک پاکم میشه  چون فحش داده 😐

اینجااعتراف کرده میدونی💔به قصد پرواز تجربه کروم سقوط را

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

@peivand   بیا نفهم بگو چی میخوای ول کنم نیستی عقده ای

نفهم تویی اشغال ک هرچیزی ک لایق خودتو خانواده ته ب دیگران نسبت میدی، بعدشم تاپیکاتو قفل می‌کنی ک من جواب ندم😐

در حدی نیستی ک بخوام پیگیرت باشم ولی از این بدم اومد ک فک کردی خیلی بچه زرنگی حرفاتو بزنی و دِ برو ک رفتی؟!!!!

نخیر نفهم جان اینطوری نیس

اینجااعتراف کرده میدونی💔به قصد پرواز تجربه کروم سقوط را

نه شما ها هم گیچ شدین همراهم دارم میگم خواون زنه گفت حقته نامزدت بهت خیانت کرده فکرکرده واقعی هست بعدگفتم خره اون تاپیک الکی هست نامزدم هرگز بهم خیانت نمیکنه نمیدونم چراولکنم نیست

الآنم همه میفهمن و متوجه میشن ک چیکاره ای ....خودت خودتو لو دادی بدبخت برا بازدید اون دروغا رو گفتی 

درضمن هرزه و هرجایی خودتیو هفت جد و آبادت بی نزاکت بی ادب بی خانواده

چقد بددهنی استارتر

peivandpeivandمدیر استارترعضویت: 1401/07/30

تعداد پست: 212

@dokhibalooch        

چرا تاپیکاتو همه رو قفل می‌کنی آخه دختره بی عقل آویزون هرجایی

همون بهتر ک این نامزدت بهت خیانت کرده چون واقعا لیاقتت همینقدره بی سواد ،البته خودتم ک میگی تو بغلش بودی و اینا معلومه خودتم چیکاره ای ،استفاده شو ک ازت برد تورو هم مثل اشغال پرت می‌کنه دختره آویزون

در ضمن خر خودتیو هفت جد و آبادت اشغال عقده ای بی اصل و نسب بی پدر حروم زاده

حالا هم خفه خون بگیر و برو دنبال حمیدت تو تاپیکا بگرد ببین با کی رل زده بpeivandpeivandمدیر استارترعضویت: 1401/07/30

تعداد پست: 212

@dokhibalooch