2777
2789
عنوان

خانمای خوش سلیقه بین این ۳ تا قالی کدوم قشنگ تره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 28 پست
بالینک بذار

یعنی چی با لینک ؟ من هر چی تلاش کردم متاسفانه میزنه خطا در ارسال

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید لینک بزارید خب سایت خرابه

بلد نیستم راهنمایی میکنی عزیزم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

از ۹۶ عضوی نمیدونی لینک چیه😑😑

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
نمیزاری بریم؟

الان میرم لینک دار میزارم عزیزم توی تاپیک جدید تا تعداد بیشتری نظر بدن 🌸

از ۹۶ عضوی نمیدونی لینک چیه😑😑

لینکو نمیدونم‌چیه 🤔

گلم گفتم چطوری برم عکس رو آپلود کنم و‌تو چه سایتی و این خیلی طبیعیه

بله عزیزم برین تو سایتuupload.irفایل رو بزارین و لینکشو کپی کنید اینجا

متاسفانه نشد 

لینکو نمیدونم‌چیه 🤔 گلم گفتم چطوری برم عکس رو آپلود کنم و‌تو چه سایتی و این خیلی طبیعیه

تو گوگل www.upload.com رو سرچ کن

روی اولین لینک نوشته آپلود رایگان فایل بزن روش

صفحه جدید گزینه داده انتخاب فایل بزن روش

عکس رو از گالری انتخاب کن تایید کن

صفحه جدید پایینش نوشته آپلود فایل بزن روش

صفحه جدید باز میشه چنتا لینک بهت میده

روی اولیش نوشته لینک مستقیم بزن روش کپی کن

بعد بیا اینجا توی صفحه تایپ لینک رو کپی پیست یا الصاق کن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
تو گوگل رو سرچ کن روی اولین لینک نوشته آپلود رایگان فایل بزن روش صفحه جدید گزینه دا ...

ممنون ولی برای من مقدور نیست متاسفانه