2777
2789
عزیزم یه سوال بی ربط بپرسم ازت 😅 هوای شیراز چطوره ؟الان گرمه چند روزه دیگه می‌خواهیم بیام شیراز ...

🥲😂گرمه واقعا اما شبا خوبه😁 روزا حس میکنی خورشید تو صورتت

اکانت واگذار شد .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه سوال بی ربط بپرسم ازت 😅 هوای شیراز چطوره ؟الان گرمه چند روزه دیگه می‌خواهیم بیام شیراز ...

شیراز خیییلی گرمه

روزا برین شهرستانای اطراف شبا بیاین شیراز گردی

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
🥲😂گرمه واقعا اما شبا خوبه😁 روزا حس میکنی خورشید تو صورتت

میشه عکس چشمت رو ببینم...منم دارم ب این عمل فک میکنم ولی نمیدونم لازم دارم یانه‌...چروک داره پشت چشمت یا پف فقط..هزینه عمل هم میدونی

میشه عکس چشمت رو ببینم...منم دارم ب این عمل فک میکنم ولی نمیدونم لازم دارم یانه‌...چروک داره پشت چشم ...

عزمزمه من چروک ندارم فقط پف دارم رفتم وقت عمل گرفتم با همه چی 20 اینا شد 

اکانت واگذار شد .