76nikoooooooo مدیر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 323 عنوان چیکار کنم با ماهی 15 میلیون پس انداز داشته باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 33 پست خرج خورد و خوراک نداریم تقریبا پدر شوهرم میخره خونه هم از خودمونه فقط ماهی 3 میلیون فقط داریم من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔 1402/03/29 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکوفه۲ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 13195 یعنی میوه ام میخره واستون؟تنفلات؟نکنه کلا با هم زندگی میکنید؟ جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5336 خرج لباس و دکتر و اینجور چیزا میشه 😕 خب همینا رو کم کن لباس و خوب نگهداری کن و به مقدار ضروری بخر برای دکتر هم از خودتون مراقبت کنید مثلا یکی از اشناهای ما زیر کولر میخوابه همش مریضه هی هم میرن دکتر
76nikoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 323 بالاخره ۱۵ میلیون در ماه دارید یا ۳ میلیون . لطفا کسی که تاپیک میرنه قشنگ توضیح بده بعد نظر بخواد😅 خرج میشه نهایتا دو سه میلیون میمونه اونم چیزی نمیشه برای پس انداز من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
ملیکا_مامان_دوبچه عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 24 دقیقا واسه منم سوال شد نه من الان گرفتم. گفته ماهی ۱۵ تومن درامد داریم خورد و خوراکو که پدرشوهر میخره. ۳ تومن در ماه خرج لباس و دکتر و این چیزا دارن.بقیه ش میمونه از اون ۱۵ تومن
76nikoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 323 خب همینا رو کم کن لباس و خوب نگهداری کن و به مقدار ضروری بخر برای دکتر هم از خودتون مراقبت کن ... برای ناباروری هستش دکترامون من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5336 چه پدر شوهری😁 با ماهی صد تومن چطور میشه پول پس انداز کرد😐 اصلا تو ایران نمیشه پس انداز کرد ... اگه قناعت کنیم میشه
ملیکا_مامان_دوبچه عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 24 مگه میشه همچین پدرشوهری اونم تو این دوره زمونه.! اخه خرجا خیلی بالاست .گوشت و مرغ و برنج و حبوبات و میوه و تنقلات و همهههه چی میخره براتون؟؟؟؟
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 خرج میشه نهایتا دو سه میلیون میمونه اونم چیزی نمیشه برای پس انداز خب ولخرجی نکن هرچی مونداخرماه سکه پارییان بهریاسکه بهار ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
شکوفه۲ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 13195 نه من الان گرفتم. گفته ماهی ۱۵ تومن درامد داریم خورد و خوراکو که پدرشوهر میخره. ۳ تومن در ماه خرج لب ... برعکسشو متوجه شدی سه تومن میمونه جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
76nikoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 323 مگه میشه همچین پدرشوهری اونم تو این دوره زمونه.! اخه خرجا خیلی بالاست .گوشت و مرغ و برنج و حبوبات و ... آره تقریبا برای خونش هر چی بخره به ما هم میده با اصرار من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
اقدس_زاپاتا عضویت: 1401/07/27 تعداد پست: 5336 برای ناباروری هستش دکترامون خب این اشکال نداره عزیزم ارزش داره واقعا ❤دکتر طب سنتی هم برو ان شاءالله زودتر جواب بگیری
متولدخزان۰۸ عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 5181 مگه میشه همچین پدرشوهری اونم تو این دوره زمونه.! اخه خرجا خیلی بالاست .گوشت و مرغ و برنج و حبوبات و ... خب حتماباهمن دیگه.خیلیا باخونواده شوهر هستن مگه همه مث مادرشوهرمن گدان؟بریم خونش زهره ترک میشه ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
76nikoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 323 خب این اشکال نداره عزیزم ارزش داره واقعا ❤دکتر طب سنتی هم برو ان شاءالله زودتر جواب بگیری ممنونم عزیزم من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
76nikoooooooo مدیر استارتر عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 323 خب ولخرجی نکن هرچی مونداخرماه سکه پارییان بهریاسکه بهار باشه عزیزم من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔