سنجاقکی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 1379 عنوان شماچی فکر میکنین... 145 بازدید | 15 پست خانومایک ماه پیشعقد پسرعمم بود ک رفته بودیم تالاروقتی خواستن خطبه عقدو جاری کننچون کسی نبودمن ازجام پاشدم رفتم اون پارچع ای ک بالاسرعروس وداماد میگیرن تا قندبسابن...یه گوشه اشو گرفتم.... خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜 1402/03/29 | 14:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 خب ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4631 لایک کن گذاشتی بقیشو ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 6718 خوب؟ تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
سنجاقکی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 1379 چون ک من جدا شدم ویه دختر دارموسطای خطبه بود ک یهو یه فکرایی زد ب سرم وپشیمون شدم ازاین کارمگفتم نکنه عمم ناراحت بشه ک چرا من رفتم و این کارو کردمیه جورایی ینیخوش یمن ندونن و ب دلشون بد بیاد خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
سنجاقکی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 1379 بااینکه یک ماهه میگذره این فکرا عذابم میده ک چرا رفتم واین کارو کردمنکنه ب مشکلی بربخورن وعمه ام یا کسی بگهبخاطر من بوده...من دیدم ادمایی رو ک تواین موارد حساسن...عمم هم تاحدودی ازاین دسته از ادم هاست ک افکار پوسیده ای دارهب هرحال ارامشمو گرفته ازم انقد ک پشیمونم خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
یردنسکا۶ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 1223 دورت بگردم چرا این فکر رو راجب خودت میکنی؟میلیون ها نفر جدا شدن یعنی همشون موقع قند سابیدن یکی مطلقه بالا سرشون بود
miss_mobi عضویت: 1401/02/23 تعداد پست: 6718 مهم نباشه واست ،،، کار بدی نکردی تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ... سال بعد میام با یه خبر خوب✨️
دانشجوفوق عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 2635 بخاطر فکر احتمالی آدمایی که افکار پوسیده دارن و مربوط ب یکماه پیشه آرامشت سلب شده؟؟ب خودت بگو اصن جدا بشن به درک
سنجاقکی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 1379 دورت بگردم چرا این فکر رو راجب خودت میکنی؟میلیون ها نفر جدا شدن یعنی همشون موقع قند سابیدن یکی مطلقه ... فداتشم گلمنمیدونم چرا احساس میکنم ک ب دلشون اومده ک من این کارو کردم خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
سنجاقکی مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 1379 بخاطر فکر احتمالی آدمایی که افکار پوسیده دارن و مربوط ب یکماه پیشه آرامشت سلب شده؟؟ ب خودت بگو اصن ... دقیقا اما من احساس میکنم ک ب دل گرفتن چون شناختی ک از عمم دارم ادم عجیبیه و اعتقاداتش قدیمیه خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜
lonlywolf عضویت: 1399/11/07 تعداد پست: 921 دقیقا اما من احساس میکنم ک ب دل گرفتن چون شناختی ک از عمم دارم ادم عجیبیه و اعت ... سلام دوست عزیز من قبلا خصوصی باهات حرف زدم در مورد قرص میشه لطفا بیای خصوصی خیلی واجبه لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین
laven66 عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 92 بااینکه یک ماهه میگذره این فکرا عذابم میده ک چرا رفتم واین کارو کردم نکنه ب مشکلی بربخورن و ... سنجاقکی عزیز سلام شما یه تایپک داشتین درمورد قرصای گلوتاتیون شما راظی بودین ارزش هزینه کردن داره لطف بزرگی می کنین اگه راهنماییم کنین درخواست دوستی بدم قبول می کنین و اگه راظی بودین شما ازکجا تهیه کردین این نیز بگذرد