2777
2789
عنوان

شماچی فکر میکنین...

145 بازدید | 15 پست

خانوما

یک ماه پیش

عقد پسرعمم بود ک 

رفته بودیم تالار

وقتی خواستن خطبه عقدو جاری کنن

چون کسی نبود

من ازجام پاشدم رفتم اون پارچع ای ک بالاسر

عروس وداماد میگیرن تا قندبسابن...

یه گوشه اشو گرفتم....

خداجونم بی نهایت عاشقتم🌈💜

خب

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لایک کن گذاشتی بقیشو

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

چون ک من جدا شدم ویه دختر دارم

وسطای خطبه بود ک یهو یه فکرایی زد ب سرم وپشیمون شدم ازاین کارم

گفتم نکنه عمم ناراحت بشه ک 

چرا من رفتم و این کارو کردم

یه جورایی ینی

خوش یمن ندونن و ب دلشون بد بیاد

بااینکه یک ماهه میگذره 

این فکرا عذابم میده ک چرا رفتم و‌این کارو کردم

نکنه ب مشکلی بربخورن و

عمه ام یا کسی بگه

بخاطر من بوده...

من دیدم ادمایی رو ک تواین موارد حساسن...

عمم هم 

تاحدودی ازاین دسته از ادم هاست ک افکار پوسیده ای داره

ب هرحال ارامشمو گرفته ازم انقد ک پشیمونم

دورت بگردم چرا این فکر رو راجب خودت میکنی؟میلیون ها نفر جدا شدن یعنی همشون موقع قند سابیدن یکی مطلقه ...

فداتشم گلم

نمیدونم چرا 

احساس میکنم 

ک ب دلشون اومده ک من این کارو کردم

بخاطر فکر احتمالی آدمایی که افکار پوسیده دارن و مربوط ب یکماه پیشه آرامشت سلب شده؟؟ ب خودت بگو اصن ...

دقیقا 

اما من احساس میکنم ک ب دل گرفتن 

چون شناختی ک از عمم دارم 

ادم عجیبیه و اعتقاداتش قدیمیه

دقیقا  اما من احساس میکنم ک ب دل گرفتن  چون شناختی ک از عمم دارم  ادم عجیبیه و اعت ...

سلام دوست عزیز من قبلا خصوصی باهات حرف زدم در مورد قرص میشه لطفا بیای خصوصی خیلی واجبه 

لطفا برای داداشم یه فاتحه یا صلوات بفرستین 
بااینکه یک ماهه میگذره  این فکرا عذابم میده ک چرا رفتم و‌این کارو کردم نکنه ب مشکلی بربخورن و ...

سنجاقکی عزیز سلام شما یه تایپک داشتین درمورد قرصای گلوتاتیون شما راظی بودین ارزش هزینه کردن داره لطف بزرگی می کنین اگه راهنماییم کنین درخواست دوستی بدم قبول می کنین و اگه راظی بودین شما ازکجا تهیه کردین

این نیز بگذرد