یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فیلد کاری تو بگو مثلا بهترین مرجع برای مقالات مرتبط با پزشکی و علوم پایه سایت NCBI هست هم فول تکس داره هم اگه فری نباشه ایمیل میدی خود نویسنده ابسترک و فول رو برات میفرسته من ثدها مقاله ازش دانلود یا دریافت کردم تا حالا
خب اینکه مقاله ای اس ای هست بسته به ژورنالش داره شما مقالتو از رو اسم ژورنال میدونی ای اس ای هست یا نه بعد برای فول تکستش باید یه راهی پیدا کنی که من سای هاب رو پیسنهاد میدم من یه دوستایی هم دارم تو امریکا هستن دبگه اگه یه مقاله واجب بخوام ازشون میخوام برام پیدا کنن ایمیل کنن ولی چون خوصله ندارم زیاد بگردم اگر سای هاب داد که داد اگر نداد قیدشو میزنم
ببین من در رشته خودم دوسه تا پابلیشر هستن که کاملا شناخته شده ان بیشتر مقالات رو اونجا سرچ میکنم نه تو گوگل بعد خوندن عناوین و انتخاب مقاله میام تو اون سایت که گفتم متن فول رو میگیرم