2777
2789
عنوان

عزیزانی که ارشد میخونن و دکترا

104 بازدید | 32 پست
میخوام برا ی سرچ ژورنال و مقاله تو ای اس ای یا سایتهای معتبر گام به گام راهنماییم کنین
LilySlim Exercise days tickers
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
چه بسا هر گره ای که در کار من می اندازی
همچون گره های قالی باشد که با آنها برای
سرنوشتم نقشی زیبا بیافرینی
آمین.......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلد کاری تو بگو
مثلا بهترین مرجع برای مقالات مرتبط با پزشکی و علوم پایه سایت NCBI هست هم فول تکس داره هم اگه فری نباشه ایمیل میدی خود نویسنده ابسترک و فول رو برات میفرسته من ثدها مقاله ازش دانلود یا دریافت کردم تا حالا
حال متکلم از کلامش پیداست
من نرم افزار بیشتر هم تو مایه تجارت الکترونیک بانکداری ان لاین و ..
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
خوشاااابحااااالتوووون
کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
یکم وقتم محدود بود خواستم چکیده و خلاصه یکی برام تجربه اش رو بگه عزیزم
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
دختر ... استادامون خیلی تاکید رو ای اس دارن میگن چون خیلی مقاله ها ممکنه دزدی باشه حتما برید تو ای اس ای نمیدونم والا
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
محدوده زمانی سال و اعتبارشو و کنفرانسه یا مقاله اینا رو چطوری سرچ کنم
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
خب اینکه مقاله ای اس ای هست بسته به ژورنالش داره شما مقالتو از رو اسم ژورنال میدونی ای اس ای هست یا نه بعد برای فول تکستش باید یه راهی پیدا کنی که من سای هاب رو پیسنهاد میدم من یه دوستایی هم دارم تو امریکا هستن دبگه اگه یه مقاله واجب بخوام ازشون میخوام برام پیدا کنن ایمیل کنن ولی چون خوصله ندارم زیاد بگردم اگر سای هاب داد که داد اگر نداد قیدشو میزنم
دختر کت و شلوار پوش پس منم بدم داداشم بسرچه
الهی !!!!
خدای تنهاییِ من......
آمین.......
ببین من در رشته خودم دوسه تا پابلیشر هستن که کاملا شناخته شده ان بیشتر مقالات رو اونجا سرچ میکنم نه تو گوگل بعد خوندن عناوین و انتخاب مقاله میام تو اون سایت که گفتم متن فول رو میگیرم