2777
2789
عنوان

شوهرم پولداره... اما

955 بازدید | 28 پست

شوهرم حقوقش خوبه... مثلا ماهی ۶۰ میلیون... ولی من نمیدونم چه جوری این حقوق خوب را خرج کنم که  خوش بگذرونیم... دو تا بچه کوچیک داریم... نمیتونم کلاس برم  و خوش بگذرونم و ب خودم برسم... چون مامانم بچه هام را نمیگیره... 

خانواده هامون هم نزدیک مون هستن... و اونا خیلی مثل ما وضع مالی شون خوب نیست و خرج نمیکنن... تا یکی دو تا روسری میخرم مامانم  هی بهم تیکه میندازه...الان میخوایم ماشین ظرفشویی بخرم ولی از دست اطرافیان نمیخرم...از تیکه ها و حسادت هاشون ... 

و متاسفانه شوهرم هم فقط وظیفه ی خودش را پول درآوردن میدونه.... و اصلا توی بچه داری کمک حال نیست... میگه بچه ها وظیفه ی خودتن....

میخوام تو زندگی پیشرفت کنم ولی اصلا نمیدونم چه جوری...

خسته شدم از تو خونه موندن و بچه بچه بچه... 

از طرفی هم نمیدونم چیکار کنم...  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها رو بزار مهد ماهی 30 ملیون بده اقساط وام برای آینده بچه ها با 30 ملیون هم بچه رو بزار مهد خودت برو باشگاه 

چیزایی ک دوس داری بخر ب حرف بقیه هم اهمیت نده

شیک بپوش هم خودت هم همسرت هم بچه هات 

تو خونه دوربین بذار، پرستار بگیر یا بذارشون مهد و کلاس

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

عزیزم مادر شما یا همسرتون وظیفه نداره بچه رو نگه داره بچه شماست اون بنده های خدا که سنشون هم بالاس بچه نگه دارن چه توقعی داری

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

بزار یه حقیقتی رو بهت بگم

نه که امکان پذیر نباشه با وجود بچه پیشرفت کرد

اصلا چنین چیزی نیست ، اما اگر پیشرفت در حالت عادی سخت باشه با وجود بچه اونم دو تا چندین برابر سختیش افزایش پیدا میکنه و از یه جایی به بعد هم حتی ممکنه غیر ممکن بشه..

ولی خب بازم میگم هیچ چیز نشدنی نیست و فقط به شرایط و توانایی های خودت بستگی داره

من خودم با وجود یه بچه کوچیک دکتری امو گرفتم و خب واقعا سخت بود اما از پسش بر اومدم:)

_فکر میکردم از بغل کردن متنفری!   +با تو میتونم از خیلی چیزا متنفر نباشم :)     حرفی داشتید در خدمتم..    https://harfeto.timefriend.net/17322248043170

حالا ک شوهرت تو بچه داری کمک نمیکنه کارای خودتو کم کن و اسباب راحتی خودتو فراهم کن.   ماشین لباسشویی خوب بخر . ماشین ظرفشویی بخر حتا جارو برقی و تمام وسایلی ک کمک میکنه کمتر کار کنی

چقد درگیر حواشی زندگی هستیم، دلیل زندگیمونو گم کردیم، هدف هامون رو گم کردیم، یادمون میره عزیزانی مثه بچه هامون مثه مادر❣ خونواده داریم! ک سلامتی شون خیلی واجبتر از تغییر دکوراسیون خونمونه! حال دلشون، اینکه با محبت باهاشون حرف بزنیم ! خیلی واجبتر از حرص خوردن و غیبت ما از جاری و خواهرشوهر و فلانه!  کاش یکم بیشتر حواسمون ب کارامون باشه❤
پرستار بگیر درضمن مگه وقتی چیزی میخری توبلندگو اعلام میکنی خرید شخصی مخفی باشه که درآرامش باشی

عزیزم اگه لباس باشه که می بینن... متاسفانه شوهرم هم همه چیز را برا همه تعریف میکنه... 

تو خونه شخصی و مخفی نداریم.