2777
2789

دوستام از وقتب دوتاشدن متاهل شدن بد شد

اولا ک یکیشون خیلیییی مغرور شدد به همه میپره

میگ جلوی مادرشوهر من نیاین مادرشوهرم خیلی باکلاسه😑یا یه بار گفت تو مراسمم جلوی پاش بلند بشید 😑😑😑به همه هرچی میخواد میگه

بعد کلااا اکیپمون داره از هم میپاشه

امروز جوری الکی هممون دعوامون شد گه از شدت عصبانیت پنیک شدم

چرا واقعا؟دلم نمیخواد دوستیامون بهم بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عادت دارم برای احترام جلوی همه بلند میشم.چ بزرگتر چ کوچیکتر

چ بدی داره توی مراسم عروسی یا جشن،وقتی میزبان میاد سمتمون از جامون پاشیم؟

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

فقط خودت رو از این دوست ها جدا کن ... منم متاسفانه دوستانی داشتم که وقتی ازدواج کرد یک مدت سرسنگینی بودن باهام ... اما بعد چند سال خودشون دوباره ارتباط گرفتند باهام 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

همون بهتر ک با همچین ادمای جوگیری قطع ارتباط کنی . ما هم شوهر کردیم این ادا ها رو نداریم و نداشتیم . نمیدونم چرا بعضیا اینجوری تغییر میکنن . دخترعموی منم از وقتی شوهر کرده یه جوری از بالا ب پایین ب همه نگاه میکنه و همه رو مسخره میکنه و مغرررررووووور شده ک انگار چ خبره .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍