2777
2789
میگه چرا عندالاستطاعه نگفتی بنویسن . مرض داره دیگه 

وا همون لحظه میگفت دیگه الان یادش افتاده😂

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی فرزندی وجود نداره ، پس موضوع قانونیش هم مطرح نیست

حتما بوده دیگه تو عقدنامه مطرح میکنن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
منم از اینکه کسی روی مهریه چونه بزنه بدم میاد یه حس تنفر به هم دست میده ولی خب مردای ایرانی زیاد اهل ...

خیلی نسبت به قدیم آگاه تر شدن من خانواده همسرم راضی نبودن ولی همسرم بود که گفت هرچی که بگه قبول میکنم نسل های گذشته هنوز عوض نشدن ولی نسل های جدید خیلی بازتر از گذشته فکر میکنن مردایی که قبول میکنن روز به روز داره بیشتر میشه

خیلی نسبت به قدیم آگاه تر شدن من خانواده همسرم راضی نبودن ولی همسرم بود که گفت هرچی که بگه قبول ...

انشالله همسر آینده منم یکی از اینا میشه😄 نشه هم مشکلی نیست خودش ضرر میکنه😌😁

اینجور باشه فرق داره ، در صورت حضور فرزند اونم دادگاه تشخیص میده  مشخص نمیشه  بعد ایشون ...

خب پس اگه به درد نمیخوره چرا این همه زن تو عقد نامه جزو شروط ضمن عقد مطرح میکنن؟

خب پس اگه به درد نمیخوره چرا این همه زن تو عقد نامه جزو شروط ضمن عقد مطرح میکنن؟

جز شروط ضمن عقد نیست 

شروط ضمن عقد شامل ، تصنیف اموال ، وکالت طلاق ، حق تحصیل و‌شغل، حق خروج از کشور

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
اینجور باشه فرق داره ، در صورت حضور فرزند اونم دادگاه تشخیص میده  مشخص نمیشه  بعد ایشون ... : /discussion/topic/11360663/%d9%85%d9%87%d8%b1%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%da%86%d9%82%d8%af%d8%b1%d9%87?postId=296700662 : /discussion/topic/11360663/%d9%85%d9%87%d8%b1%db%8c%d8%aa%d9%88%d9%86-%da%86%d9%82%d8%af%d8%b1%d9%87?postId=296700662

تا یه سالی حق حضانت فرزند هم میاوردن ولی الان دیگه اجازه اینکارو نمیدن و کلا حضانت فرزند شده تشخیص قاضی دیگه اینجوری نیست مردی بگه باباشم ولی معتاد باشه و بتونه بچه رو از مادر بگیره یا مادری صلاحیت نداشته باشه و بگه نه من حق حضانت دارم و میخوام با من باشه قاضی سلامت روان عدم اعتیاد و تمکن مالی رو برای دادن حضانت در نظر میگیره 

اما حق طلاق حق تحصیل حق خروج از کشور حق سکونت و….رو میشه گرفت البته اگر تو دفتر اسناد رسمی ثبت نشه و فقط تو عقد نامه بیاد وجه قانونی نداره خیلیا اینو نمیدونن و در ضمن گرفتن حق به معنی سلب حق از طرف مقابل نیست بلکه تازه برابر شدید و جفتتون حق هارو دارید 

خیلیا که میگن حضانت فرزند دارن یا خیلی قدیم عقد کردن یا ثبت اسناد رسمی نکردن و فقط تو عقد نامه نوشتن که اعتباری نداره

تا یه سالی حق حضانت فرزند هم میاوردن ولی الان دیگه اجازه اینکارو نمیدن و جلا حضانت فرزند شده تشخیص ق ...

دقیقا همینطوره ، ممنون‌از توضیحت 

در مورد تصنیف اموال هم خیلی از خانومها نمیدونن‌موقع طلاق اگه بدهی هم‌ شوهرشون  داشته باشه باهاشون باید نصف بشه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌