2777
2789

نه عزیزم این چه حرفیه اتفاقا خیلیم خوب بود

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این چه حرفیه 

هر چه از دوست رسد نیکوست

دوسش داشتم❤️

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

بگو نه اختیار داری این چه حرفیه همین که یادتون بود لطف شمارا می رسونه

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
این چه حرفیه  هر چه از دوست رسد نیکوست دوسش داشتم❤️

عزیزم تو چه زمینه داری خودسازی میکنی و چندسالته؟منم مبخوام پیشرفت کنم،کتاب یا هرچی خودت نتیجه گرفتی بهم معرفی میکنی؟

من همیشه وقتی کادویی میگیرم حتما یه تعریف ریزی از کادوهه میکنم و بعد تشکر میکنم

مثلا بگو اتفاقا من خیلی این رو دوست داشتم یا همیشه میخواستم یکی بگیرم یا خیلی این رنگ رو دوست دارم یا یه همچین چیزی ... در نهایت ممنون از لطفتون یا ممنون از اینکه به یادم بودین

(: