2777
2789
عنوان

لاغری با ذهن

135 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من متوجه شدم همکارم با روش لاغری تونسته خیلی لاغر بشه میخوام دربارش تحقیق کنم و خودمم شروع کنم ان شاالله خوبه و به هدفم برسم به شماها هم کمک کنم

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاشو ورزش کن حاجی نشستن و فکر کردن فایده نداره😄

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

وااای بمنم بگو چجوریه؟؟

یه اپلیکیشن هست یسری فایل صوتی داره هرروز باید گوش کنی و تمریناتشو انجام بدی اسمشو نمیگم که دوستان فکر نکنن میخوام تبلیغ کنم ولی خیلی جواب داده

من لاغر میشوم.. میتوانم ... میتوانم...میتوانم .... وزن اولیه101 کیلو  من باید بشم 65 کیلو... من لاغرم از امروز که 27 فروردین 1402 هست قسم میخورم که بزودی به وزن ایده الم میرسم و به خودم و اراده ام افتخار میکنم
یه اپلیکیشن هست یسری فایل صوتی داره هرروز باید گوش کنی و تمریناتشو انجام بدی اسمشو نمیگم که دوستان ف ...

بگو اسمشو

تبلیغ چی آخه

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩