2777
2789

زینک برا پوست مو

قلب آبی💙                                                          قد : ۱۶۳                                                                 وزن شروع : ۸9                                                        وزن فعلی : ۷۳                                   ۸۹✅۸۸✅۸۷✅۸۶✅۸۵✅۸۴✅۸۳✅۸۲✅۸1✅۸۰✅۷۹✅۷۸✅۷۷✅۷6✅۷۵✅۷۴✅۷۳✅۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒                                   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فولایرون زینک مصرف میکنم دکتر تجویز کرده خیلی راضیم بهترین زمان مصرف آهن شبهاست با چای و قهوه هم فاصله داشته باشه

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

قرص اهن در صورتی تایید کمبود اهن باید مصرف کنی وگرنه خوب نیست من فرو-دین میخورم و برا مو زینک خوبه ،در کل مو ممکن اعصاب ،ژنتیک ،شامپو وروش نادرست شست وشو ،حتی کیست باعث ریزش مو میشه همه جوره پیگیری کن 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌