2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم از این زندگی

255 بازدید | 12 پست

بابام سرطان معده داره سه هفته پیش عمل کرد کل معده رو برداشتن چن روزی خ خوب بود مرخص شد ی روز خ حالت تهوع و دل درد داشت بردیمش دکتر دوباره بستری شد حالا عکس گرفتن میگن پیچ خوردگی روده داره و دوباره باید عمل بشه 

خودمم باردارم از دیشب افتادم ب خونریزی 

دیگ توان ندارم رورام ب سختی میگذره

عزیزم...آن شاءالله شفای عاجل باشه براشون

منم باردارم و مادرم بیماره...بعضی وقتا میگم کاش شوهر و دو تا بچه نداشتم اینقدر که حالم بد میشه...میفهممت

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خ روزای سختیه

خیلی

من هیچ کس رو هم ندارم واسه همدردی و همدلی

واسه زایمان هم توکلم به خداس

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
خ روزای سختیه

عزیزم خدا انشالله شفاشون بده پدر گرامی رو🙏

حالشون بهتر شده؟خودتون خوبید انشالله؟با توجه به اینکه تاپیک واسه یک ماه پیشه امیدوارم هم شما و هم پدرتون در سلامتی کامل باشید حالا🙏🌹

ببخشید شما پهلو خانم دکتر شمالی با آی وی اف باردارشدین؟لطفا اگه وقت کردین جواب بدین

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
عزیزم خدا انشالله شفاشون بده پدر گرامی رو🙏 حالشون بهتر شده؟خودتون خوبید انشالله؟با توجه به اینکه ت ...

ممنون عزیزم 

خداروشکر بابام بهتره 

ولی خودم استراحت مطلقم

برا ای وی اف ی دوره دارو گرفتم ولی تخمکام خوب نبودن ای یو ای شدم ک باردار نشدم 

ماه بعدش طبیعی باردار شدم

ممنون عزیزم  خداروشکر بابام بهتره  ولی خودم استراحت مطلقم برا ای وی اف ی دوره دارو گرفت ...

خداروشکر ... بسلامتی انشالله زایمان کنید و خدا پدرتون براتون حفظ کنه🙏

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند