2777
2789
عنوان

روتین پوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 31 پست
من دوسال هر صبح و شب قبل خواب سرم ویتامین سی میزنم از ارزون ترین ویتامین سی زدم تا گرون ترین ولی واق ...

برای اینکه اثرشو ببینی برای جذبش از یخ استفاده کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید مورد حمله قرار بگیرم ولی پوست اول ژنتیک و بعد تغذیه و ویتامین خودت  حتما ویتامین دی ...

ویتامین دی چه دوزی خوبه؟

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
قرص ویتامین دی بخورم ؟

بله عزیزم ماهی یدونه

بیشتر نخور و اگر میتونی زینک به همراه منیزیم بخر و یه روز در میون بخور

ب دلیل سفره غذایی ایرانیا اغلب کمبود ویتامین بی رو داریم 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
ویتامین دی چه دوزی خوبه؟

۵۰۰ ماهی یکی 

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
مارک های ضد آفتابت به منم بگو گلم

رنگی رو نمی‌دونم چون تازه خریدم ولی اس پی اف پنجاه هست و خیلی. کاور خوب داره و ماته رو پوست

بی رنگ وکالی خریدم ببین از نظر کیفیت نگم برات عالی تا اس پی اف نود هم داره 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 
رنگی رو نمی‌دونم چون تازه خریدم ولی اس پی اف پنجاه هست و خیلی. کاور خوب داره و ماته رو پوست بی رنگ ...

وکالی چند قیمته ؟ تا حالا اسمش نشنیده بودم 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
۵۰۰ ماهی یکی 

من معمولیشو دارم اشکال نداره بنظرت؟

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
وکالی چند قیمته ؟ تا حالا اسمش نشنیده بودم 

خیلی خیلی عالیه 

از نود تومن تا صد و ده 

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 
من معمولیشو دارم اشکال نداره بنظرت؟

نه اصلا ایرادی نداره فقط مصرف کن 

رنگی رو نمی‌دونم چون تازه خریدم ولی اس پی اف پنجاه هست و خیلی. کاور خوب داره و ماته رو پوست بی رنگ ...

شما میدونستین هرچی spfبالاتر از ۵۰ باشه دیگه برای صورت خیلی بده 

نرمالش تا ۵۰ هست شاید الان بگی هرچی بالا باشه حفاظتش از صورت بیشتر میشه ولی نه باعث لک های پوستی میشه 

من مامانم ضد افتاب هیدرودرم spf۶۰ میزد صورتش پر از لک شد الان قطعش کرد صورتش بهتر شده 

آرایش سنگین نکنید تا جای ممکن از کرم‌پودر و پنکیک استفاده نکنید ویتامین دی و ای رو بخورید  اگ ...

دقیقااا،از خنکی استفاده کنید مثل سدر یا حنای بی رنگ،مخصوصا توی این فصل که گرمازدگی خیلی زیاده

شما میدونستین هرچی spfبالاتر از ۵۰ باشه دیگه برای صورت خیلی بده  نرمالش تا ۵۰ هست شاید الان بگ ...

اره منم پنجاه خریدم