2777
2789
عنوان

روز شهادت امام جواد 🖤و ختم یا جواد ائمه ادرکنی 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 55 پست

سلام ۵۰۰ تا میفرستم لطفا برای حاجت برادر منم دعا کنید

_چرا تو زندگی من همش بارون میاد؟ چرا من هیچوقت چتر ندارم‌؟                                              +بارون مسئله مهمی نیست. حتی اگه تو تنها کسی باشی که چتر نداره،اشکالی نداره فقط خیس شو،خیس شو و بدو. اونوقت میبینی که زود میرسی خونه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسم به امام جواد قسم به این روز عزیزدعاکنین اجاره خونم جودبشه خودم دست تنهام و شرایط سختی دارم تافردابیشترهم مهلت ندارم درحقم خواهری کنین دعام کنین😔

میشه دعاکنین حال همسرم خوب بشه وبتونه کارکنه😔خسته شدم ازکارکردن، کمرم زیربار فشار زندگی بریده شده😔یا قاضی الحاجات😭خدایا توهم بیننده ای هم شنونده ای😭

۱۰۰ تا واسه سلامتی پسرم و همسرم و پدر و مادرم و شفای خواهرم و خونه دار شدنمون و اتفاق افتادن معجزه ای که منتظرشم ،مهربونا التماس دعا دارم هر کی واسم دعا کرد بگه واسش حمد میخونم 

۱۰۰ تا واسه ارزوهای قشنگ همه نی نی سایتیا 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

سلام 100 مرتبه.

پرسیدند: فرق کریم با جواد در چیست؟ فرمودند: از شخص کریم همین که درخواست کنید به شما عنایت می کند ولی جواد خود به دنبال سائل می گردد تا به او عطا کند.

السلام علیک یا جواد الائمه (ع)

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه
حاجت روا شی عزیزم 

منم 500 تا برمیدارم برای منم دعا کنین خدا یه بچه صحیح و سالم بهم بده تو اقدامم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل