2777
2789
عنوان

کسی معبر سراغ داره

834 بازدید | 72 پست

سلام صبح بخیر

دوستان من باردارم و یکی از نزدیکان خوابی راجع به بچه ام دیدن و یکی از امام ها

نگرانم کرده..

کسی رو سراغ دارین بتونه برام تعبیر کنه

خدا خیرتون بده یه مادر و از نگرانی درمیارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ خوابی رو(چه خوب و چه بد) به هیچ وجه به افراد معمولی و اطرافیان و حتی خانواده تعریف نکنین.

ممکنه خوابتون برعکس تعبیر بشه یا نگران بشین و حتی اتفاق بیفته با فکر کردن بهش و...، خواب خوب هم اگر بیان بشه دیگه اتفاق نمی افته.

خلاصه این که اثر وضعی داره 

بهتره از اهل فنش بپرسین، مثلا با دفتر مرجع تقلیدتون تماس بگیرین و از اونها بپرسین

عزیزم‌میگن خواب و نباید تعریف کنی 

اونوقت کی گفته نبایدتعریف کنی..اگه تعبیرش رو میخوای که بایدتعریف کنی..بله خوابو برای اهلش تعریف کنی نه برای اونیکه اعتقاد نداره

[QUOTE=296669457]اونوقت کی گفته نبایدتعریف کنی..اگه تعبیرش رو میخوای که بایدتعریف کنی..بله خوابو برای اهلش تعریف کنی ...[/QUOTE چون علمشو ندارن افراد و حرفایی میزنن که  باعث تلقین الکی اون فرد میشه