2777
2789

دوستان گلم به نیت ظهور امام زمان و حوائج شما هدیه به امام جواد آیه الکرسی میخونم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

التماس دعا دارم :)🍀

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a

خدا خیرت بده عزیزم 

"گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود" از عمق وجودم حسش کردم این جمله رو 🥺 تو غیرممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعد از ۷ سال 😍 امیدوارم همه این حس قشنگو تجربه کنن👰👫 میشه واسمون دعا کنی زودتر بریم تو خونه ی عشقمون؟🤗💒😍ممنونم ازت💚 امیدوارم به هرچی میخوای برسی دوست قشنگم😍💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا

زشتی دنیا به خاطر وجود آدمای بد نیست ! به خاطر سکوت آدمای خوبه ...🤍🦋    #پرستار روانشناس بالینی و مشاور خانواده♥سوالی داشتید در خدمتم.      پنج سال خواننده خاموش

من فقط ۲تا آرزو تو این دنیا دارم دعا کن بهشون برسم🙂❤

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕

منم برات خوندم❤️🌹

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

ررای منم دعا کن مشکلاتم حل بشه...خیلی گرفتارم...دعای نی نی سایتیها برای من خیلی زود جواب میده....

ایشالله به خواسته دلت برسی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
خدا خیرت بده عزیزم 

چقد امضات قشنگه🥺💞

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
من فقط ۲تا آرزو تو این دنیا دارم دعا کن بهشون برسم🙂❤

الهی بحق جواد الائمه به هر آرزویی داری برسی عزیزم 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
التماس دعا دارم :)🍀

به روی چشم عزیزم .حاجتت روا شه ان شاء الله 

خدا خیرت بده عزیزم 

زنده باشی گلم😍😍😍

التماسدعا دارم

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

الهی بحق جواد الائمه به هر آرزویی داری برسی عزیزم 

ممنون مهربون همچنین🥰😍