2777
2789
عنوان

زندگی مون رفت به خاک سیاه نشستیم لعتت به این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 73 پست
منم نمیبخشم ماها که دارو ندارمون میره واقعا خیلی سخته ضربه اش منو مچاله کرده 

تازه طرف به مامیگفت همون ۱۰۰تومن دادبهمون می‌گفت چجوری ازگلوتون پایین می‌ره دلم میخواست جرش بدم مرتیکه آشغال و ...یعنی ببخشید ولی آدم فکر کنه دیونه میشه فشاربهش میاد...

ولی یه لحظه فک کن بگو‌ صدقه سربچه هام فرض کن نبوده دورازجون دورازجون فشارمیادبه مغزت سکته می‌کنی بخدا من یا خودم افتادم فشارخونم بالا زده بودسردردشدید ..فقط گفتم خدایا عدالتت وبهم نشون بده ‌..سپردم به خدا مطمئنم برام جیران می‌کنه شماهم بسپارین به خدا..مطمئنم براتون به بهترین شکل ممکن جبران می‌کنه انشالله

خدایاشکرت به هزاریک دلیل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم هم میگه انقدر داغون نکن خودتو فعلا قرص میخورم 

برای یه مرد خیلی سخته که اموالشو بالا بکشن ونتونه کاری بکنه توالان باید مرهم زخم های اونم باشی 

سعی کن با این قضییه کناربیایی وبه خودت وهمسرت کمک کنی

تازه طرف به مامیگفت همون ۱۰۰تومن دادبهمون می‌گفت چجوری ازگلوتون پایین می‌ره دلم میخواست جرش بدم مرتی ...

اره ادم به سرش میزنه بره طرف و بکشه بعضی وقت ها       اره منم یه روز تب دارم یه روز لرز دارم شب ها تشنج حالت لرز اشک چشم هام که خشک شده راستش سیگاری شدم و قرصی بچه هم ندارم 

برای یه مرد خیلی سخته که اموالشو بالا بکشن ونتونه کاری بکنه توالان باید مرهم زخم های اونم باشی  ...

خونه مامانمه من و مامانم و همسرم با هم زندگی میکردیم موقتا  بابا ندارم من.   مامانم تنهاس و بی کسه ولی همسرم میگه مهم نیست تا اخر عمر سه تایی کار میکنیم اجاره خونه میدیم

خونه مامانمه من و مامانم و همسرم با هم زندگی میکردیم موقتا  بابا ندارم من.   مامانم تنهاس ...

جوونید وهمون طور که همسرتون میگه کار می کنید به شرطی که مراقب سلامتیتون باشید 

ان شاالله خدا هم به مالتون برکت میده

ناراحتی تو هم به سلامتی خودت وهم اطرافیانت آسیب میزنه به خصوص مادرت

اره همه بهم میگن همه ها.   ولی خب چقدر کار کنیم تا جبران شه با این درامد ها و گرونی ها

من که ۹ساله ازدواج کردم دیروز بخدا شرایط اینقدربدبودتوگرما به یه سختی بچه موبردم کلاس آوردم حتی ماشینمون هم الان خراب شده پول نداریم درست کنیم ولی گفتم خدایا شکرت سالمیم فقط تنمون سالم باشه کارمیکنیم‌ پول درمیاریم ...خدا شکرتنتون سالمه فقط بگو خدایا شکرت  

خدایاشکرت به هزاریک دلیل
من که ۹ساله ازدواج کردم دیروز بخدا شرایط اینقدربدبودتوگرما به یه سختی بچه موبردم کلاس آوردم حتی ماشی ...

چشم خواهر مرسی ارومم کردی شاید هر از گاهی بیام اینجا باهات ردر و دل بکنم اروم شم خدایا شکرت