2777
2789
عنوان

زندگی مون رفت به خاک سیاه نشستیم لعتت به این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عید امسال گاوصندوق خونه ی پدرم رو زدن که طلای من وخواهرام ومادرم به همراه خیلی چیزای دیگه بود چند بر ...

خدا لعنتشون کنه مشکلم اینه ما همه دار و ندارمون همین خونه بود

من الان ۹ساله باهمسرم زندگی میکنم باهزاتابدبختی زمین خریدیم توشهرمون بعدش یه جاکه شوهرم ضامن یه نفرشد وپولشونداد ومیخواست زندان بره وتمام حساباش مسدود کلی پس اندازمونادادیم به وکیل کلی بدوبدو کردیم دیدیم هیچ راهی نیست وطرف نمیاد حسابش وپرداخت کنه مجبورشدیم زمینمونا بفروشیم تاحدااقل زندان نره ....خلاصه ازدست دادیم آخرش چی هیچ به هیچ فقط درقبال چک هایی که به طرف داده بودیم سفته داشتیم اینقدربدوبدوکردیم زمین میلیاردی تبدیل شد به۲۰۰میلیون که اونم قاضی قسط بندی کرد ۱۰۰دادبقیه اش قسطی ....من که هیچ وقت نمیبخشم کسی را که حقموناخورد والان راحت میگرده فشاربهش اومده ۱۰۰داده باماهی یه تومن

خدایاشکرت به هزاریک دلیل
الهی 😞الان میخندی ولی میدونم چقدر خون دل خوردی

تا دوسال از معده درد عصبی دائم پی درمان بودم

میگذره

ولی شبیه داغ روی دل آدم میمونه

(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه))) بختیاریم روانشناسی رو به سبک خودم  تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم  و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم  اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدم  لینک کتاب ها  🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
البته حرفم این نیست که ضرر مابیشتر بوده نه اصلا چون هرکسی برای هرمقداردارایی اش زحمت کشیده ولی بعضی ...

خدا کمک کنه کنار بیام باهاش همه یاهام حرف میزنن و میخوان ارومم کنن ولی اروم نمیشم

خدا لعنتشون کنه مشکلم اینه ما همه دار و ندارمون همین خونه بود

خیلی سخته کاملا متوجه ام چی میگی ولی فکروخیال باعث میشه ناراحتی اعصاب بگیری وبا این هزینه های سرسام آور درمان مشکلاتت بیشتر بشه

از خدا برات آرزوی صبر می کنم

من الان ۹ساله باهمسرم زندگی میکنم باهزاتابدبختی زمین خریدیم توشهرمون بعدش یه جاکه شوهرم ضامن یه نفرش ...

منم نمیبخشم ماها که دارو ندارمون میره واقعا خیلی سخته ضربه اش منو مچاله کرده