2777
2789
عنوان

لابیا پلاستی

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 246 پست
اطلاعاتتو ببر بالا بدنتو بشناس همسرت ناوارده نباید بی تفاوت می بود

چی بگم والا 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من در ۷سال زندگی متاهلی هرگز تجربه این حس نداشتم فقط برام توصیف کردن 

زیاد شنیدم این حرفو از خانوما. خیلی اشتباه کردی ک تا حالا نرفتی دنبالش ببینی آناتومی بدنت چیه چجوریه چه نیازهایی داری... یه فکر اساسی بکن تا از زندگی زناشویی لذت ببری و آرامش روحی روانی داشته باشی

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️
دیگ فردا نمیرم لیزر😐

لیزر لابیا میرین ؟

خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
چی بگم والا 

چیزی نگو.

با همین گوشی تو دستت برو سرچ کن

تلاش کنید دو تایی 

میشه بالاخره

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
زیاد شنیدم این حرفو از خانوما. خیلی اشتباه کردی ک تا حالا نرفتی دنبالش ببینی آناتومی بدنت چیه چجوریه ...

من زورم میادازاین که اگه مرداخودشون بودن اصلا تحمل نمی کردن غرمی زدن و خیانت می کردن وحق به جانب بودن اما متاسفانه خانما سریع این موضوع رومی پذیرن