جانباز_نینی_سایتم مدیر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 993 عنوان بچها بچها کمک گربه اومده تو خونمون چیکار کنمممم | مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 33 پست خودمو داداشم تنهاییم داشتیم میخابیدیم یهو دیدم یچیزی از در اتاق اومد داخل جیغ زدم رفت تو هال درو بستم نمیدونم چیکار کنم از این وحشیاس که نمیترسه از ادماا مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره 1402/03/29 | 01:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 17767 وقتی جیغ میزنم اصلااا تکون نمیخوره یعنی از این گربه خیره هاس میترسم بیشتر یکاری کنم بترسه بخوره به ... خب گربه اهلیه که نمیترسه وقتی جیغ میزنی دیگه برو در باز کن براش بگو تشریف ببر بیرون
جانباز_نینی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 993 نمیدونین چیکار کردم مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره
جانباز_نینی_سایتم مدیر استارتر عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 993 پرده پنجره اتاقو کشیدم پنجره رو وا کردم دره اتاقمو وا کردم سریع رفتیم تو کمد قاییم شدیم اومد از پنجره رف مراقب خودت باش ، از تو فقط یه دونه تو دنیا وجود داره
bache_khoob عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 2134 پشت در اتاقم داره قدم میزنه برای خودش میترسم برم تو هال درو وا کنم ، میترسم بپره بهم نترس الان اونم ترسیده چون راه فرار نداره درو باز کن همین خودش میره یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…