2777
2789

سلام من خانه دارم امسال زمینه شغل برام وجود داره ولی چون به نظم و تمیزی خونه خیلی حساسم میترسم شاغل بشم خونه تمیز و منظم نباشه عاشق خانه داریم ولی از طرفی دوست دارم از درسی که خوندم استفاده کنم به نظرتون میشه هم شاغل بود هم به خونه و بچه و همسر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ولی سخت تر

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بستگی داره شرایط کار چطور باشه ساعت کاری و وظایفی که باید انجام بدی

دقیقا منم عین شمام 

چندتا کارو بخاطر همین از دست دادم 

ولی وقتی دیگ رفتم سرکار به این روتین زندگی عادت کردم الان یک هفته هست که دارم از سرکار اصلیم میرم ۲ساعت جای دیگ کار میکنم و خیلی خسته میشم اما باید همه جارو تمیزو مرتب میکردم انگار خونه کثیف باشه نمیتونم با خیال راحت بیرون برم

عادت میکنی اگه کارش خوبه امتحانش ضرر نداره

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بستگی به ساعت کارتون داره خواهرم دبیره ناهار روز بعد و شب قبل آماده میکنه وقتی برگشت خونه فقط گرم میکنن بلافاصله هم ظرفهاش و میشوره و شام و آماده میکنه

چون رو نظم وسواس داره هیچ وقت زمان کم نمیاره به درس پسرش رسیدگی میکنه خونش مرتبه

خدایا هبچ وقت به حال خودمون رهامون نکن
شما شاغلین؟

یه چیزی هم هست ، مجرد که بودم مامانم تمام کارامو انجام میداد و من به این روش عادت کردم و هنوز پایبند همون عادتم متاسفانه و من علاوه بر شغلم برنامه های متفرقه زیادی هم دارم و همسرمم خیلی پرمشغلست و این شده که خیلی سخته واسم