2777
2789

درخواست گزارش ممنوعه باعث تعلیقتون میشه و کسانی که براتون گزارش بزنن و فقط از طریق تاپیک خود نی نی یار حذف کنید و فقط خصوصی و خانوادگی حذف میشه و اون تاپیکایی که پستی نداره با اون سه نقطع زیر پستتون حذفشون کنید خودتون

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

@_mahyar   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لینکشو تاپیک نینی یار بذار عزیزم

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
اخه الان میزنم نی نی یار فقط کاربری هست .دیگه چیزی نیست ‌ ‌ ک لینک بزارم

متوجه نشدم؟

الان من براتون تگش می‌کنم

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2    

بزنین رو کاربریش

الان تاپیکش قفله و نی اصن انگاار

ولی فردا لینک تاپیکی ک میخوای بپاکی رو کپی کن

و بذار تو تاپیک نینی یار

هر ثانیه هر لحظمی ، شیرینیِ شبِ بدمزمی♥️کارمارو بالاخره همه پس میدن ، پس وقتتو حروم تقاص پس دادنِ اونا نکن…! رو شیشه “ها” کردم نوشتم ک طبیعت هوشمنده!🌱تواین دریایِ طوفانیُ پر مـوج کشتی‌ام سوراخه انگاری…خسته ام از حرفِ الکی بدون فکر و هدف ،بدون عمل..ادعات میشع ، ولی نمیفهمی هیچ‌هم!هعی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم✨بسمه دوییدن از همع پُرم..رفیق ، ننه بابایِ منی @یکدانه_هسدم🤍
تو کاربری نی نی یار۲ مینویسه موردی یافت نشد

آر الان دیدم🤦🏻‍♀️

خیلی وقت بودش نیومده بودم سایتت

تا فردا بصبر خوجله

شاید تاپیک زد