2777
2789

اونی که احساسیه قطعا خیلی بیشتر اذیت میشه 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😭😭😔😔

عزیزم نه فقط برای ازدواج بلکه اونایی ک رفیقن حتی دوتا دختر چه رل و تو هر رابطه ای که ی منطقی با ی احساسی باشه صدرصد اونی ک احساسیه بیشتر اذیت میشه چون خودم دیدم تاحالا 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

سخت هس ولی بنظرم جفتش تو زندگی نیازه

من ادم منطقی ام ولی سعیم بر احساسی بودنه

چون باید تعادل حفظ بشه

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
برعکس از نظر من مکمل هم دیگه میشن دو تا شخصیت این مدلی 

منم نظرم همینه تا الان ک باهم بودیم ک تنها تفاوت ما تو این قضیس به نظرت به خاطر همین قیدشو بزنم؟ نظر مشاور چی میتونه باشه؟

سخت هس ولی بنظرم جفتش تو زندگی نیازه من ادم منطقی ام ولی سعیم بر احساسی بودنه چون باید تعادل حفظ ب ...

اینطوری خوبه ولی واقعا اونایی ک فقط منطقی رفتار میکنن اصلا نمیشه خیلی سخته باید روحیه ت قوی باشه و اعتماد ب نفس زیاد داشته باشی کنارشون 

خدا بدادت برسه  سخته  اگر منطقی بودنش خساست هم داشته باشه یکم  نور علی نوره

😭🥺😣

تا الان ک باهم بودیم ک تنها تفاوت ما تو این قضیس به نظرت به خاطر همین قیدشو بزنم؟ نظر مشاور چی میتونه باشه؟

منم نظرم همینه تا الان ک باهم بودیم ک تنها تفاوت ما تو این قضیس به نظرت به خاطر همین قیدشو بزنم؟ نظر ...

والا من اعتقادی به مشاوره قبل ازدواج ندارم 

اگه الان باهمید و مشکلی ندارید که اوکیه ولی اگه الان باهاشی و اذیت داری میشی کات کن 

طرف من به من میگه من با قلبم اومدم جلو تو با عقلت 

ولی مطمئنم اونی ک میبازه منم 

چون همچین هم با عقل نرفتم جلو 

و اون هم خیلی مغروره  و اگه دعوامون بشه و من بگم نمیخوامت میره دیگ نمیاد سراغم

ولی من طاقت دوریتو ندارم

موندم رو چ حسابی به من میگه با عقل اومدی جلو